ти ме уби..вместо да ми помогнеш ме обърка още повече с някъкви теорий..исках просто линк за карта на БГ..А не уроци..ахахаха..нищо лично..просто ако не можеш да ми дадеш това за което те моля е безсмислено да ми пълниш главата с теорий..нищо не разбирам..знам че е най лесно наготово но нали затова си въб форума-да помагаш!
не си прав..ти вчера каза да не разчитам на моята карта и аз те помолих да ми дадеш карта на която да разчитам!приеми че не разбирам нищо..и немога да се справя сам ..ти затова ли си тук да ти платя да ми помогнеш?или "случайно" да ме изпратиш при някой да си платя!
мне,тук съм по собственно желание,и да помагам както мога Ти като неискаш да ти помогна,и като те обърквам,ходи при някой да ти го направи,но както трябва. Пари на никой не съм взел за каквото и да е било!
Знам че не е благодарствена тема НО,Благодаря на колегата LILO&STICH за това че;отдели 2 седмици че и повече от личното си време да ме пита какво искам и да рови преинсталва и каквото трябва на моята нави 3790.Сега навито на първия тест се представи блестящо както написах и дръгаде даже аз се омотах а тя ми показа верния път,все пак след като згреши няколко пъти преди,бе нормално да я гледам с недоверие.Обаче,Митко си свърши работата перфектно и безвъзмезно!Спести ми много пари първо еконт 2пъти пращане и получаване после и за преинстал и всичко друго както трябваше. Няма иконка да чукна на дърво ама дано да си работи както трябва вече защото до сега все в познати маршрути я ползвам ама другия път може да не е ! БЛАГОДАРЯ МИТЕ!
Не видях дали е пускано по-рано, от тука може да се свали файла за Гармин с местата на камерите и засадите на КАТ в България. Обновява се и може след време а се свалят нови версии.
От вчера лупам с брандирания за HTC Route 66 на HTC Sensation (дроид 2.3, Sense 3.0). Изглежда ми добре. Днес ще пробвам как ще ме закара до Велинград, като карти, инструкции и камери...