Късно стана тази вечер и не ми се занимава. Зяпяхме Комиците досега на мола - РД имали

marianchev написа:Днеска наобиколих няколко ПЦ магазина. След разговори във всичките от тях ми казаха че с малки вентилаторчета които вкарват или изкарват въздух през кутията няма да постигна нищо съществено. Тоест 5-6 градуса не решават нещата. Показаха ми охладители различни модели като цената на всички от тях варира от 24 до 30 лв, и като ги сравнявахме на място с моя боксов са доста по-масивни и големи, по добре оребрени и всички съветват та се прегъват че гаранция няма да имам проблем с тепературата ако го сменя. Охладителите си вървят с вентилатора и намазана паста. Другата седмица ще сменям вероятно, кофтито е че моето вентилаторче което си е сега над охладителя е с 4 кабелчета, а тези които имат в различните магазини са с по 3 кабела и накрайниците не съвпадат. Нямам идея дали ще намеря как да захраня новото. Не съм се вглеждал в дъното дали има и друг пиниз за токове за вентилатори, та ще мъкна кутията с мен
Ljubon написа:Не се заблуждавайте, че пастата има чудодейно въздействие за охлаждането и че като се сложи от най-скъпата нещата ще се оправят. Трябват допълнителни вентилатори, за да се оправи проблема!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 70 госта