Темпо младост(до билата)

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Golf 3 1.8
Автомобил:
Двигател:

Темпо младост(до билата)

Мнениеот Golf 3 1.8 » Пон 21 авг 2006 11:08

Значи отивам аз на диагностика шот нали скоро зглобих мотора и не съм правил и се случва следното:Тоя дет трябваше да ми прай диагностиката нямаше нищо общо с тая работа ама както и да е сложи буксата разцъка нещо и вика готов си изтрил съм ти грешките и всичко е ок.Аз обаче му казвам да ми види сместа и как работи ламбдата шот нещо колата работи богато(сутрин кат запаля и леко дам газ удавя цилиндрите и гасне) ,а тоя ме гледа тъпо и вика миииии тоооооо ъ такова момчето дет прай диагностика го няма......И аз му викам ок чакай са ше запаля и аз сам ше си вида квот ми трябва.......въртя ама нъц нема никой.Откачих кабела на бобината, допрях го до колектора ,врътнахме и няма искра.И си викам е го е изгоря бобината ,шот знам че на голфовете си горат когат си искат, а оня само седи и гледа тъпо и аз викам ок нищо не прайме дай да ти платя и оня ми вика 20лв!!!!!!!!леле полудях ама платих.....както и да е купувам нова бобина(113лв) сменяме ,въртя и пак нъц......И тука трябва да изкажа благодарности към килъргти, момчето дойде мери квот мери видя че всички датчици работят и вика ти луд ли си бе няма никъв проблем след което откачи акумулатора закачи го и колата си запали без проблем с старата бобина!Та кво се оказа тоя дебил ми е бъгнал нещо еку-то и то не е давало сигнал до бобината!Ако някои търси бобина я продавам за 90лв аз съм си с мойта в момента!

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пон 21 авг 2006 11:39

Ако беше използвал търсачката щеше да видиш че има и други недовлно от този сервиз.

Подобна работа е и с ВИП сервиза баш срещу ТЕМПО-то.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”