Здравейте!Купих си капак за багажника на Пасата че този на колата доста ръждяса.Та ей сега като го оглеждах видях някакво фолио(прозрачно)разлепено по средата.Фолиото е на две части и е лепено успоредно на реотаните и се допира точно по средата върху едно от реотанчетата.Въпроса ми е да не е някакво фолио фабрично поставено и като го махна да нямам подгрев на стъклото.
Добре ще го махна.Нооо има риск да скъсам някой реотан нали(то се разлепя лесно амаа...).Някакъв акъл за по-безопасно сваляне.
П.С. Още нещо кабелите за стоповете,чистачката и т.н. са отрязани дали ще може да се прекарат кабелите от стария капак.И последно трябва ли да се напасва самия капак като се слага и как става това.
ползваш си твоите кабели- първо освобождаваш инсталацията и после сваляш капака. Като тръгнеш да размонираш твоя капак, ще ти се изясни всичко, ще разбереш и как се прави реглажа. махай фолиото без да те притеснява разлепване на реотаните
добре ,като махаш фолиото да го открехнеш малко и да го напръскаш с препарат за стькла така няма да скьсаш реотан и по безопасно и лесно ще го махнеш .
Аааа... защо ще го махаш? Първо - много сериозно рискуваш да прецакаш реотанчетата. Стига само на 1 место да е лепнало здраво и... От друга страна, като си седи там фолиото, ако някой ти спраска задния джам - поне това, че няма да вадиш ситни стъкълца цяла година от багажника си говори в полза на фолиото
Сложих го капака,всичко е нормално.И искам само да питам за една странна джаджа която е на стъклото.На стария капак нямаше такава обаче си имаше букси за нея и са на самото стъкло.Буксите са нещо като на 9 волтовите батерии и въпросната джаджа се закрепя за тях.(представлява нещо като куб със опашка).Да не нещо антена или ...
Eeee Pe6ka пак си на място,брат.Сега ако кажеш и на къде трябва да стои това животно, с опашката нагоре ли (щото аз го сложих на обратно)И дали пречи на другата антена,че радиото ми почна да губи станциите да не би да е от това.