Абе пичове, ще се метам живот и здраве до морето пак след 1 септември, та исках някой да ми препоръча къде да ида, Бях на Несебър и на Китен това лято, не ми се ходи там,
на Приморско също немам желание да ходя
Та не че ми остава голям избор, но все пак се колебая между Созопол, Свети Влас и Балчик,.
Нека някой, който е ходил скоро да ми каже как е там
В смисъл не искам да е някаква лудница, ама пък да не е и супер пенсионерско, да се чуда кво да правя по цял ден
Най-клоня към Созопол. но там не е ли в тоя период Аполонията, сигурно ще е дивна тъпканица
Съвет относно ходене по морето
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
Балчик е доста приятен град. Плажът е малко дървен, но ако си с кола - наблизо има много добри местенца. Например къмпинга до Бялата лагуна (това е на пътя за Тузлата) има приличен и чист пясъчен плаж.
На Влас - много строежи, много нещо; лично на мен не ми харесва. Созопол - да няма лудница около Аполонията само.
На Влас - много строежи, много нещо; лично на мен не ми харесва. Созопол - да няма лудница около Аполонията само.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
ако ме оставят 2 дена на Балчик и ще полудея там много смотано ни плаж само един дворец и тва е...скука....там е за пенсионерска почивкаСтиви Джи написа:Балчик е доста приятен град. Плажът е малко дървен, но ако си с кола - наблизо има много добри местенца. Например къмпинга до Бялата лагуна (това е на пътя за Тузлата) има приличен и чист пясъчен плаж.

- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
santo_trafficante написа:ако ме оставят 2 дена на Балчик и ще полудея там много смотано ни плаж само един дворец и тва е...скука....там е за пенсионерска почивкаСтиви Джи написа:Балчик е доста приятен град. Плажът е малко дървен, но ако си с кола - наблизо има много добри местенца. Например къмпинга до Бялата лагуна (това е на пътя за Тузлата) има приличен и чист пясъчен плаж.
Само казвам, че от изброените от колегата бих предпочел Балчик. Ако не беше дал опции щях да му кажа да оди на Ибиса.
ПП
Ти като че ли не мааше гащи от едното място до другото заради плажа.

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Kill of Killer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”