Чипосана астра вьрви на равно с вр-6,поне аз така сьм го виждал на живо

Ако е кадет само с 20хе...тогава вече

Vidol Nikolov написа:Опелското ХЕ няма европейски еквивалент![]()
Чипосана астра вьрви на равно с вр-6,поне аз така сьм го виждал на живо![]()
niikoo_1 написа:Vidol Nikolov написа:Опелското ХЕ няма европейски еквивалент![]()
Чипосана астра вьрви на равно с вр-6,поне аз така сьм го виждал на живо![]()
Вярно ли няма еквивалент ве щото не вземе е да почнете да се ограмотявате преди да бълвате постове
apa6o написа:Ами супер, като няма еквивалент, то нека сравняваме мотори пипани само от Опел, защото Козуърт много добре знаем, че са правили и двигатели за Ф1 и знаят туй-онуйОпаа и то какво стана-мии то такова оРелите каднахаа
Също така има и малката въпросителна-с какви кутии са куплирани въпросните двигатели и в какви купета като тегло са поставяни, та бирата пак си смени аромата... Ето според мен от къде са всички тия легенди за ХЕ-то, като най-велик мотор на рюселхаймци.
neon написа: Темата е безмислена и определено е минало отдавна времето за заключване.
pe6kata написа:ако човек погледне безпристратно:
мотор, разчитайки да е атмосферна бегачка, при който хода на буталото е много по-голям от диаметъра му е обречена кауза. Идва по-спокоен и разчита се на въртящия му момент, принципно...Ако трябва да се туннгова, това ще ограничи ваденето на обороти от него. Т.е. технологично е ограничен, както и вр-6(който сериозно е скопен и откъм глава). Въпреки кубатурата, доста е вероятно лимита на опела да е по-висок даже и от вр6, камо ли абф. За турбо обаче е друго,там е предимство, но в момента говорим за сток, и развитието им като атмосферни.
Каре, както е при астрата(да не вкючваме пък вти-то) е предпоставка за сериозно развитие като атмосферка.
в комбинация и с гадната глава, абф-а отстъпва много пред опела като мотор(говоря като мощност, динамика..., а не като здравина,поддръжка и т.н.). карал съм и двата, опелския радва повече
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта