Благодарности на всички .
Значи сменям мотора и компютъра . Проста работа. Този 1з даже е със сменен ремък и масло .

TDI . AFN - а ми си отиде .
- garsona
- Автомобил: Passat B5TDI Honda Accord6 vtec
- Двигател: ATJ F18B2
Re: TDI . AFN - а ми си отиде .
Пусни едни снимки като приключих операцията по трансплантацията !
-
- Автомобил:
- Двигател:
все още не съм започвал ремонта. Събирам информация. Притеснявам се , да не се наложи да връщам стария мотор . Много трудно се намира инфо. Обеден съм , че има хора които знаят повече по темата , но за жалост не издават никаква информация .
-
- Автомобил:
- Двигател:
ниама голиама разлика кво се плашиш разликата меду 1з афн е малка инсталациата е саштата прехварли двигатела комплект смени само н75 и екуто и колата ше работи без проблем смениаш екуто штото афн е с геометриа 6е стане лесно

-
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="nafta power"]ниама голиама разлика кво се плашиш разликата меду 1з афн е малка инсталациата е саштата прехварли двигатела комплект смени само н75 и екуто и колата ше работи без проблем смениаш екуто штото афн е с геометриа 6е стане лесно
Колега , много ти благодаря за изчерпателния отговор . Точно товова ме интересуваше . Влагодарности . Скоро започвам размяната , и щи пращам снимки .
Колега , много ти благодаря за изчерпателния отговор . Точно товова ме интересуваше . Влагодарности . Скоро започвам размяната , и щи пращам снимки .
-
- Автомобил:
- Двигател:
Много хора ме питат : Какво ще правиш AFN - a ? Продай ми го.
AFN -a , ще го върна на човека . Такава ни е уговорката . Просто иска колата му , да е в пълен комплект (май даже е приказвал в някаква морга да я дава) . Споделих му , че от форума се интересоват от моя двигател . Питах го за турбо , дюзи , помпа и компютър от моя мотор . Бил обещал пълен комплект на моргата
. Той си е малко дръпнат моя приятел . Леко е със стари разбирания , но иначе си е голям пич .
AFN -a , ще го върна на човека . Такава ни е уговорката . Просто иска колата му , да е в пълен комплект (май даже е приказвал в някаква морга да я дава) . Споделих му , че от форума се интересоват от моя двигател . Питах го за турбо , дюзи , помпа и компютър от моя мотор . Бил обещал пълен комплект на моргата