Здравейте, искам да ви попитам за някой свестен гьол около София -отпуска съм и искам да моря рибата , ако има такива като мене да свиркат. И имам предложение да организираме събота някой риболовен полуден, а
да на искъра минават и проверяват за билет, за огняново тази година има много добри отзиви (за съжаление не съм ходил там), но и там е с билет, вариант за платено е слаковци и ярджиловци. на слука
мерси, аз си ходих на един платен по пътя за кремиковци и до сега не съм се връщал капо- плаща се само за пръчка - 4лв, ама сега д*баа му правели профилактика и разширение и го източили
На Батак бях тази събота и неделя но нямаше никакво кълване.Идеята е супер да се организираме и да ходиме да ги ловиме някъде.Само да е малко по-натам, че мисля да отскоча до морето
В тия жеги риболова хич го няма, редовно следя колегите. Тази седмица се похвалиха от Доспат, но на влачене, 15 броя на лодката, но са големи майстори. Колегата правилно те е посъветвал да помислиш за реките, макар че и те се отчитат слабо напоследък.
Сори, но това е действителността, затова аз ще наблегна на новия аквапарк в родното филибе.
миналата събота и неделя - яз. Пчелина до Радомир (о-ло 60 км от София).
привечер - хвърляш-вадиш. Е, само костур и червеноперка, но за 2 часа извадих към 30 парчета. на сутринта почти не бутна.