Снощи мих колата със един много хубав шампоан, но днес стана доста прашна и реших да ида тази вечер да я мина с топла вакса на OMV car wash. От шампоана там не съм доволен, но ваксата има ефект. Колата не е пастирана. Шампоана, който използвам е италянски и в него също има вакса. След като боядисам останалите 5-6 детайла, които имат забележки ще я дам да я пастират и тогава вече ще стане както трябва.
MK4 TDI R32 Black
- goshy
- Автомобил: 2009 VW Tiguan
- Двигател: 2.0 TDI
Re: MK4 TDI Black edition R32 look
Леле, ако без паста боята е такава... Какво ли ще стане като се пастира? БРАВО за колата..

- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Не само, че е без паста ами и вратите не са боядисвани с хубава боя металик ами вероятно някакъв акрил. Предния капак някое хлапе е рисувало кръгчета по него. Бронята задната е в отвратително състояние. Предната е за боя. Предните калници са за подменяне, защото имам ръжда по веждите. До тук станаха 7 детайла. След като се пребоядисат ще се пастира цялата за да нямаголеми разлики в лака на детайлите и да няма портокалов ефект. След това сам ще си я ваксирам. Тогава ще направя хубави снимки
Това е основното нещо, което смятам да направя.

- skary9
- Автомобил: Vw MK3
- Двигател:
Колко пари ти излезе интеркулера ?
Иначе е станало много добре, но видео нещо го няма
Иначе е станало много добре, но видео нещо го няма

- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм смятал точно, но ми излезна доста. Материалите са скъпи. На-вече силиконовите маркучи. Сега вече видеото трябва да е наред. С линк би трябвало да тръгне.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Може да се стори малко глупав въпроса,ама как се казва името на шампоана,които използваш.Благодаря предварително.
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Не е глупав, но едва ли си го чувал. Не знам дали го има тук. Подарък ми е от Италия. Някаква италянска марка е. Трябва да видя на етикета. В момента на пазара знам, че на MAFRA са хубави препаратите. Друг не знам да ти препоръчам.
Други ден я вкарвам за боя. Не съм я мил от 2 дни, но днес пак я минах само със топла вакса, както и вчера.
Ето и резултата:
Други ден я вкарвам за боя. Не съм я мил от 2 дни, но днес пак я минах само със топла вакса, както и вчера.
Ето и резултата:
Последна промяна от crank666 на Пон 20 юни 2011 20:21, променено общо 1 път.
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Няколко снимки на двигателя и салона:
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Днес на плаж, утре на бояджия

- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Днес започна същинската работа по колата. Почти цялата кола ще бъде пребоядисана.
Задната броня и кората под чистачките ги закарах на пластмасаджия. От утре започва сериозната работа. Всичко е разглобено освен калниците. Броните и маската са свалени, лайсните вече ги няма, лъскавите дръжки също...
Ще се пребоядисат предни калници, капак, предна и задна броня, маска, врати, багажник, огледала, прагове, подкалници със шегрен. Всички забележки ще бъдат отстранени с което приключвам за момента.
Чакам другата седмица едни изненади за интериора, но има време докато получа пратката.
Чудя се само дали да махна пластмасата на предния номер. Някой има ли снимка на черен голф р32 без пластмаса на номера ?
Задната броня и кората под чистачките ги закарах на пластмасаджия. От утре започва сериозната работа. Всичко е разглобено освен калниците. Броните и маската са свалени, лайсните вече ги няма, лъскавите дръжки също...
Ще се пребоядисат предни калници, капак, предна и задна броня, маска, врати, багажник, огледала, прагове, подкалници със шегрен. Всички забележки ще бъдат отстранени с което приключвам за момента.
Чакам другата седмица едни изненади за интериора, но има време докато получа пратката.
Чудя се само дали да махна пластмасата на предния номер. Някой има ли снимка на черен голф р32 без пластмаса на номера ?
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Махай я и направи го на болтове и шайби, като дойде време за фотосесия си ти, маха се лесно и няма проблеми с онея с фуражките.
- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
много е дзвер евала
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Мислех да го направя с 2-3 еврейски звезди и да боядисам болтовете в бяло за да не си личат. Не знам дали ще ми направят проблем ако мина и черния кант на номера отстрани.
Още малко му трябва и ще стане звяр. Мислех малко да намръщя и капака, но ще си остане така. Само посредата ще се завари.
Още малко му трябва и ще стане звяр. Мислех малко да намръщя и капака, но ще си остане така. Само посредата ще се завари.
- kok12
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Аз нямам от 1,5 година.
Ма за да я видиш, трябва се обадиш.
Ма за да я видиш, трябва се обадиш.
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Вярно, че твоя е така. Във Франция всички автомобили са по този начин. Твоя номер как е закрепен? На френските са със нещо като нитове сини и бели, в зависимост цвета на номера, където са закрепени. Нещо подобно виждам, че е при теб. Като стане готова бронята и аз така смятам да я направя.