Пушек от кормилото на Г3
- peachbaby
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пушек от кормилото на Г3
колега,и аз минах по тоя път.проблема определено е от лостчето за мигачите.купувах от морга за 40лв.изкара около година.ядосах се и проверих в унитреид на дружба,- и изненада-29лв.смени ми го един маистор и вече 2-3 години нема ядове.волана се сваля като за целта под еарбега има два винта(мисля че са шестограми)сваляш ги,после вадиш буксата на еарбега,и стигаш до самия волан.там е една голяма гаика не помня размера.като свалиш волана ще видиш лоста за мигачите.тои се сваля с отверка като естествено преди това си извадил и неговата букса.после по обратния ред с новият лост за мигачи.това мисля че е решението
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами аз съм готов всъщност
свалихме всичко вчера - оказа се лоста на чистачките
между 2 от пластините има нагоряло и даже е станало дупка - немам на идея как обаче и още повече защо
почистих го и го сложих поради липса на ново
ако пак изпуши ще го сменя - 30 лв е добра цена стига да е качествено
свалихме всичко вчера - оказа се лоста на чистачките
между 2 от пластините има нагоряло и даже е станало дупка - немам на идея как обаче и още повече защо
почистих го и го сложих поради липса на ново
ако пак изпуши ще го сменя - 30 лв е добра цена стига да е качествено
здравейте колеги! И аз да попитам, след подобна процедура за смяна на клемореда имахме глупостта да дадем на контакт и да запалим без да сме свързали еър бег-а и сега лампата за него свети ............. някой да знае как се оправя това ? 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”