MK4 TDI R32 Black
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Re: MK4 TDI Black edition R32 look
Чудил сyм се не може ли предния номер да се направи на лепенка, смисъл 1:1 като размери със стандартния, но просто да е лепенка, имаше едно феррари в софия което така се движи, даже номера му е по-малък от стандарта за преден номер. От далеч няма толкова да си личи, пък и да те спрат ако цифрите на номера си отговарят не виждам какъв може да е проблема тенекиения номер да ти седи в багажника 

- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
Aprilia написа:Чудил сyм се не може ли предния номер да се направи на лепенка, смисъл 1:1 като размери със стандартния, но просто да е лепенка, имаше едно феррари в софия което така се движи, даже номера му е по-малък от стандарта за преден номер. От далеч няма толкова да си личи, пък и да те спрат ако цифрите на номера си отговарят не виждам какъв може да е проблема тенекиения номер да ти седи в багажника
хах, добре звучи, ама нали знаеш колко

- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Ще бъде по този начин.
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
аз лично съм за махане на пластмасата огъване на номера по бронята и хващане с 4 нита става идеалнооо мойте и двата са така хванати и мен лично ме кефи 100 пъти повече така отколкото с лайсна но това си е въпрос на вкус

- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
GALIANO написа:crank666 написа:Чудя се само дали да махна пластмасата на предния номер. Някой има ли снимка на черен голф р32 без пластмаса на номера ?
Бих ти предложил това
оригинално от Р32 и не струва многотова е кат.номер 1J0 807 287 A
А какво е това на снимката ?
Пък относно джанти, 19 според мен е рискувано за ради лошите пътни настилки обаче 18 ББС със полиран борд ще заспят чения ти звяр.
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Пластмасите са готови. От утре почва свалянето на детайлите, шкурене, боядисване и в началото на другата седмица ще е готова.
Катаджиите дали ще направят проблем ако махна пластмасата и на задната броня ? там нали има пломба...да не кажат, че съм рязал пломбата.
Катаджиите дали ще направят проблем ако махна пластмасата и на задната броня ? там нали има пломба...да не кажат, че съм рязал пломбата.
- JoroKN
- Автомобил: Vw Golf MK6
- Двигател: CBAB - 2010
crank666 написа:Пластмасите са готови. От утре почва свалянето на детайлите, шкурене, боядисване и в началото на другата седмица ще е готова.
Няма да ти направят просто като го махаш първо го разпробий с тънка бургия и след това го захвани само на номера като от задната страна го разплескай да е равно да не надига номера

п.п Аз карах така на предишнат ми кола 2 години никога не съм имал проблем, а и доста мой приятели карат така без да имат проблем

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Принципно не правят проблем, но ти живееш във Варна там вашите полицай са от друга "държава" . В София за бръмчащи коли не правят проблем при вас спират от движение 

- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Не спират срещу 20 лв. Изпробвано
Заядоха се 1-2 пъти, но като ги почерпих повече не съм имал проблеми, а и аз съм решил да търся някакво гърне на 63 мм, защото с правата генерация където мина и хората се обръщат все едно самолет ще каца.
Мерси Жоро. Ще го направя по този начин.

Мерси Жоро. Ще го направя по този начин.
crank666 написа:Пластмасите са готови. От утре почва свалянето на детайлите, шкурене, боядисване и в началото на другата седмица ще е готова.
Просто отиваш до КАТ, при агентите които монтират номерата и си купуваш нова пломба за 5лв. Слагаш си я с нитачка и си ОК

Най-много да се наложи да и обясниш, че е паднала или че се е налагало да свалите номера.
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Вторник пристигат новите попълнения по интериора, а да се надяваме след седмица да успея да претапицирам някой неща. Идеята е да се смени цвета на интериора. Само по таблото ще има сиви детайли. Всичко друго ще е черно и зелено.
Днес разглобих цялото табло. Всички пластмаси, които съм ги пребоядисвал ги минах със водна шкурка 400,600,1000 и утре ще бъдат боядисани с пластификатор, боя и лак със пистолет този път, за да добият по-оригинален вид, а именно:
Днес разглобих цялото табло. Всички пластмаси, които съм ги пребоядисвал ги минах със водна шкурка 400,600,1000 и утре ще бъдат боядисани с пластификатор, боя и лак със пистолет този път, за да добият по-оригинален вид, а именно:
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Колега нали беше казал по-нагоре че искаш джанти от R32 и ей сега видя това ...
http://cgi.ebay.de/Golf-4-R32-OZ-Aristo ... 782wt_1139
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Sashko_Trg написа:Колега нали беше казал по-нагоре че искаш джанти от R32 и ей сега видя това ...
Аз залагам че финалната цена ще подмине 500 евра

- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Много са готини , но да идват 350 евро до вкъщи. Тогава веднага ги поръчвам.
- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
crank666 написа:Много са готини , но да идват 350 евро до вкъщи. Тогава веднага ги поръчвам.
а доставката какви пари излиза? Малко съм зле с английския