Първи „Tuning & Car Audio” събор с. Бистрица 2011

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Re: „Tuning & Car Audio” Събор с.Бистирца

Мнениеот radotom » Чет 23 юни 2011 13:59

Колега, вместо постоянно да се заяждаш, да се чудя по 15 минути дали да ти одобрявам мненията и да се налага да ги редактирам, защо не вземеш да поканиш ТИ съдии от ЕММА? :evil:
ТИ! ЛИЧНО!
Едва ли организаторите ще имат нещо против - само могат да спечелят престиж от подобна покана.
А ти колко ще се изръсиш за 15-минутната им дейност на съдиите - ще разбереш сам!
АМАН!

copce
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот copce » Чет 23 юни 2011 14:41

Не мисля че щяха да се изръсят за да ги поканят. Напротив само ползи щяха да имат. Но тяхна си работа кой съм аз да ги каня нито съм организатор нито познавам организаторите ако го организирах аз щеяха да са там. Понеже ако споменатата организация присъства ще е доста по интересно за много от силните участници в аудио състезанията но както и да е.

Незнам какво толкова има за чудене при одобряване на коментарите ми защото те са по темата и не обиждам никого тва че въпросите и мнението ми не се харесват е отделен въпрос.

:kissy:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 23 юни 2011 15:13

copce написа:Защото просто можеше да поканите официалната организация :да: незнам какви са ви причините да не се свържете с тях

Другарю специалист, явно си се регистрирал във форума, за да вземеш отношение по въпроса с официалната организация. И да дадеш акъл.

Препоръчвам ти, вместо да обясняваш колко е смешно, да организираш ти "COPCE CAR AUDIO SHOW 2011" и да поканиш и осигуриш всички, които смяташ за необходимо :idea:

Всеки е свободен да организира и провежда мероприятия според своите виждания и възможности. Който смята, че може да се справи по-добре, вместо да пише простотии по форумите и да се излага като задклавиатурен пъпчив джедай, да запретне ръкави и да покаже как се прави.

П.П. Мнението ми си е лично мое и е валидно за доста мероприятия организирани както от VWclub.bg, така и от други организации.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Чет 23 юни 2011 15:31

copce написа:Не мисля че щяха да се изръсят за да ги поканят. Напротив само ползи щяха да имат.

Човек, свържи се с ЕММА и питай за оферта. Нищо не ти коства - не е казано, че трябва да я приемеш :lol:
Повярвай ми - ще ти е интересно да чуеш цифрата! mhihi mhihi

Относно коментарите - никога не съм правил разлика дали споделям или не дадено мнение - редовно се случва да одобря такова, дето не съвпада с моето и да пиша след това защо не съвпада.
Причината е в тона на написаното, както и ползваните емотикони.

п.п. Към последното ти мнение - ник'ви забележки! :да:

copce
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот copce » Чет 23 юни 2011 15:48

Vlad777 написа:
copce написа:Защото просто можеше да поканите официалната организация :да: незнам какви са ви причините да не се свържете с тях

Другарю специалист, явно си се регистрирал във форума, за да вземеш отношение по въпроса с официалната организация. И да дадеш акъл.

Препоръчвам ти, вместо да обясняваш колко е смешно, да организираш ти "COPCE CAR AUDIO SHOW 2011" и да поканиш и осигуриш всички, които смяташ за необходимо :idea:

Всеки е свободен да организира и провежда мероприятия според своите виждания и възможности. Който смята, че може да се справи по-добре, вместо да пише простотии по форумите и да се излага като задклавиатурен пъпчив джедай, да запретне ръкави и да покаже как се прави.

П.П. Мнението ми си е лично мое и е валидно за доста мероприятия организирани както от VWclub.bg, така и от други организации.

Значи не си съгласен да се правят конструктивни забележки към нещо така ли да разбирам поста ти?
Защото аз питам хората защо смятат че така както са направили е най-добре и как може да бъде по добре но нали всички в БГ са разбирачи и нямат нужда от съвети и критики.
Ако не виждаш погледни кога съм регистриран във форума просто не съм писал. :deal

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 23 юни 2011 16:18

copce написа:Е аз доколкото знам EMMA няма да присъства като организация на това събитие.
Не е ли малко некоректно с чужда пита помен да правите.
А и без SQ тва ще е тотален смях :

Това ли ти е конструктивното мнение? :063: И какво точно си предложил? Да се покани EMMA? Ти ли ще го платиш това?

Както вече написах - направи си твое ШОУ и тогава покани не само ЕММА, ами и RAMMSTEIN да пеят на живо :idea:

copce
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Първи „Tuning & Car Audio” събор с. Бистирца 2011

Мнениеот copce » Чет 23 юни 2011 16:24

А ти въобще знаеш ли колко струва да поканиш ЕММА и като си толкова компетентен светни ни и нас заблудените мишоци. Друг е въпроса дали ще приемат. А защо няма да приемат сами си правете изводи

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Чет 23 юни 2011 16:34

copce написа:А ти въобще знаеш ли колко струва да поканиш ЕММА и като си толкова компетентен светни ни и нас заблудените мишоци. Друг е въпроса дали ще приемат. А защо няма да приемат сами си правете изводи

Да знаеме колко струва да се поканят ЕММА
Ако се разходиш назад в темите за съборите на VW club ще видиш, че са участвали лицензирани съдии при надпреварата в Car audio.

copce
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот copce » Чет 23 юни 2011 16:37

Не питах за съдии а за самата организация :063:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 23 юни 2011 16:40

Аз изобщо не претендирам да съм компетентен :idea: Ама грам! А и ЕММА не искам да я каня, защото въобще не ме интересува. Нито ги знам, нито ги познавам. Хората са решили да го правят без ЕММА и толкова.

Като не ти харесва и ти е смешно - не присъстваш! Защо е нужно да се пише по темите само с цел оплюване?!

Регистрирал си се - хубаво, седял си и си чел - добре. Ама защо сега изплува от там където си бил, за да оплюеш мероприятието, което са организирали колегите?!

Виждам администратор си във форума на СЕАТ - направете си един СЕАТ аудио и тунинг събор на който можете да ни поканете и нас, поканете и EMMA, WWTO, ETO, FIA, F1, СБА, WRC, Бойко Борисов, Цирк Балкански, Софи Маринова и Устата, Ферари и Ретро клуба, BGmamma и който друг прецените! И не пропускайте никой от списъка, защото ще е смешно :idea:

Потребителски аватар
Tsetso
Автомобил: bmw
Двигател: 1980
Контакти:

Мнениеот Tsetso » Чет 23 юни 2011 18:47

Ние ви каним най учтиво,на господина с въпросите относно организацията не искам да отговарям защото целта му е ясна.Относно съдиите казах че са компетентни и са акредитирани от ЕММА.Казах че това е събор не кръг от ЕММА.
И като не е ЕММА това не пречи да си проведем кар-аудио състезание което повярвайте ми ще е на доста високо ниво с едни от най добрите SPL коли.
.Това е събор идеята е да се подкрепят клубове и ентусиасти не зависимо от предпочитаните стилове тунинг и марка или модел всички ни тресе една мания на четири колела.
Тъй като така тръгна приказката с организацията искам да ви кажа че нито един от организаторите няма фирма или какъвто и да било тунинг или автобизнес да си прави реклама или събор с комерсиална цел-всичко правим от джоба и с ентусиазъм и голям заряд за добър събор и добра организация.Ние сме просто ентусиасти без спонсори и без да искаме от никого нищо-мисля че се поотнесох.
Все пак Заповядайте-има за какво

Потребителски аватар
jelevbg
Автомобил: Golf III
Двигател: AHU 1997
Контакти:

Мнениеот jelevbg » Чет 23 юни 2011 19:23

Колеги мисля, че споровете са излишни съдиите са избрани всичко е уточнено и промени няма да има. Който има желание да заповяда който мисли, че няма да му хареса никого не сме накарали на сила да идва и със или без него мисля, че ще изкараме много добре и ще стане шоу.

Искам и да добавя, че и публиката ще може да се включи в оценяването на автомобилите записали се в оптичен тунинг, като всеки човек може да гласува за автомобила който му е харесал и по този начин на края ще се тегли томбола и един от всички гласували ще спечели скромна награда :) а автомобила с най-много гласове ще спечели ксенон комплект предоставен от BKtuning

copce
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот copce » Пет 24 юни 2011 12:43

Така единият казва че нямате спонсори другият казва че ще има подарък от еди коя си тунинг фирма малко си противоречите.
Аз нямам никаква цел просто споделям мнения и идеи. Ако си мислите че съм някакъв провокатор с аудио фирма или нещо такова много сте се излъгали. Просто ми е ясно за какво става въпрос. Аз ще ще дойда да погледна за какво става въпрос и как няма да има фирми с реклама там :обичам ви успех с организацията все пак

Потребителски аватар
Tsetso
Автомобил: bmw
Двигател: 1980
Контакти:

Мнениеот Tsetso » Пет 24 юни 2011 13:01

Реклами ще има уважаеми (рекламни плакати) но няма да има щандове и т.н за които в повечето случаи се вземат доста солидни суми и ако един ксенон го намирате като спонсорство да ме прощавате просто ние поставяме плакат те ни предлагат ксенон който няма да сложа на колата си а ще го спечели един от участниците.
Питайте ако още нещо ви интересува,не ме притесняват въпросите ви.

А като знаете за какво става въпрос защо е този интерес у вас и ровичкане из организацията.
По добре не идвайте на този смях на вас няма да ви е интересно понеже знаете за какво става въпрос.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 24 юни 2011 21:07

тази тема я чета с интерес
копчето, моля те, да престанеш дса дращиш тука!
Предлагам ти да си направиш тема Аз ще поканя ЕММА, елате и вие и да си пишеш в нея
след малко ще почистя тая тема от плявата death

Върни се в “Организационен”