ТИ! ЛИЧНО!
Едва ли организаторите ще имат нещо против - само могат да спечелят престиж от подобна покана.
А ти колко ще се изръсиш за 15-минутната им дейност на съдиите - ще разбереш сам!
АМАН!
copce написа:Защото просто можеше да поканите официалната организациянезнам какви са ви причините да не се свържете с тях
copce написа:Не мисля че щяха да се изръсят за да ги поканят. Напротив само ползи щяха да имат.
Vlad777 написа:copce написа:Защото просто можеше да поканите официалната организациянезнам какви са ви причините да не се свържете с тях
Другарю специалист, явно си се регистрирал във форума, за да вземеш отношение по въпроса с официалната организация. И да дадеш акъл.
Препоръчвам ти, вместо да обясняваш колко е смешно, да организираш ти "COPCE CAR AUDIO SHOW 2011" и да поканиш и осигуриш всички, които смяташ за необходимо![]()
Всеки е свободен да организира и провежда мероприятия според своите виждания и възможности. Който смята, че може да се справи по-добре, вместо да пише простотии по форумите и да се излага като задклавиатурен пъпчив джедай, да запретне ръкави и да покаже как се прави.
П.П. Мнението ми си е лично мое и е валидно за доста мероприятия организирани както от VWclub.bg, така и от други организации.
copce написа:Е аз доколкото знам EMMA няма да присъства като организация на това събитие.
Не е ли малко некоректно с чужда пита помен да правите.
А и без SQ тва ще е тотален смях :
copce написа:А ти въобще знаеш ли колко струва да поканиш ЕММА и като си толкова компетентен светни ни и нас заблудените мишоци. Друг е въпроса дали ще приемат. А защо няма да приемат сами си правете изводи
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта