Мобилните оператори за ръка с мутрите и измамниците!!!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Firestarter
- Автомобил: Голф 3
- Двигател:
Re: Мобилните оператори за ръка с мутрите и измамниците!!!!!
Писна ми да трия смс-и,няколко пъти даже ми звънят от тоя номер.Използват някакъв запис да зарибяват хората.Дали има вариант за ограничаването на тая досада?
- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
Да си пратиш ЕГН-то, нали го имат с договора, ако искат да наградят някого, да го изтеглят е така произволно, ама не трябва да се пращат SMS за да се трупа сметка.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Firestarter написа:Писна ми да трия смс-и,няколко пъти даже ми звънят от тоя номер.Използват някакъв запис да зарибяват хората.Дали има вариант за ограничаването на тая досада?
fill написа:Код: Избери всички
Как мога да прекратя участието си в играта и/или да се откажа от получаване на рекламни съобщения, свързани с нея?
Може безплатно да спрете подканящите SMS-и за играта. Моля изпратете SMS с текст STOP на номер 181. Друг начин за спиране на подканящите SMS-и от играта е да се обадите на информационен номер (*177 за абонати на Мтел и 123 за абонати на Глобул и Виваком) и сътрудник да ги спре.
http://181.bg/help/
Ето!Аз никога не съм пращал СМС на Пънчев и пак през два три дена ми пращат СМС-и!Имаше миналата година тема с клипче как мошеника Пънчев,като тегли печелившите избира из между 5 номера!След това се разбра,че само 5-те с най-много изпратени СМС-и участвали,но това никой не го каза,а в сайта е набутано на майка си в г..а,за да не може никой да го прочете!И така хорицата пращат по един,два СМС-а и се надяват на печалба,а в крайна сметка само си дават парите!Трябва да ги забранят тези скапани игри,както и тези другите след полунощ!
- offside
- Автомобил: Passat B5 1997
- Двигател: 1.8 20v ADR
От виваком ми казаха за пратя "STOP" на номер 188188 и всичко спря , вече година няма никакви такива смс или обаждания от каквито и да било игри, нито на виваком, нито на каквато и да е друга фирма или телевизия. Дано да е полезно инфо за някой
Поздрави!

Поздрави!
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
Аз подадох жалба в КЗП. Отново.
И отново чакам резултат за поредната игра. При последната остана на статус - проверяваме..
И отново чакам резултат за поредната игра. При последната остана на статус - проверяваме..
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
sebastianz55 написа:Аз подадох жалба в КЗП. Отново.
Все още ще проверяват и накрая няма да намерят нищо нередно
KirilGeorgiev написа:Тук сме доста хора и ще помоля ако има някой който е спечелил от подобна игра да сподели
Познат спечели днес 500 лв, което си е мизерна сума, но все пак...
- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
pensiq написа:KirilGeorgiev написа:Тук сме доста хора и ще помоля ако има някой който е спечелил от подобна игра да сподели
Познат спечели днес 500 лв, което си е мизерна сума, но все пак...
Мизерна ама .. за някой това си е заплата за 1 месец

- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
Тия от 181 на един познат дори му звънят и са го налазили всеки ден,можеби им е върал някой смс
Преди когато беше онази игра от 500 или нещо такова звънх на оператор и ми казаха да пратя смс със текст "STOP",но смс-са беше на цената на играта като все едно ще играеш.
п.с. Става въпрос за Глобъл,но предполагам че всички оператори подържат тази опция

Преди когато беше онази игра от 500 или нещо такова звънх на оператор и ми казаха да пратя смс със текст "STOP",но смс-са беше на цената на играта като все едно ще играеш.
п.с. Става въпрос за Глобъл,но предполагам че всички оператори подържат тази опция
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Не е върнал никакъв СМС човека. На ментелския ми телефон по 4 смс-а идват на ден и обаждане веднъж седмично. Чудно е как знаеха кога е рождения ден на жената та и пратиха СМС, при положение че картата е на мое име 

К.Одаджийски написа:Не е върнал никакъв СМС човека. На ментелския ми телефон по 4 смс-а идват на ден и обаждане веднъж седмично. Чудно е как знаеха кога е рождения ден на жената та и пратиха СМС, при положение че картата е на мое име
Да не би жена ти да е искала да се пробва да се регистрира(с ЕГН) и да не ти е казала?

- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема се решава много лесно.
Звъните на съответния телефон на оператора за услиги и казвате КАТЕГОРИЧНО на оператора че не искате да получавате никакви "зарибяващи" СМС-и освен този за месечната Ви сметка!
При мен само с едно обаждане на *88 за Ментел и друго на 123 за Глобул и се наредиха нещата.
Ни СМС ни гявол съм получил ....
Дерзайте
Звъните на съответния телефон на оператора за услиги и казвате КАТЕГОРИЧНО на оператора че не искате да получавате никакви "зарибяващи" СМС-и освен този за месечната Ви сметка!
При мен само с едно обаждане на *88 за Ментел и друго на 123 за Глобул и се наредиха нещата.
Ни СМС ни гявол съм получил ....
Дерзайте

- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Обадих се на оператора и казах, че не искам повече да ми пращат смс от такъв типаш, оператора каза, че до ден два ще прекратят да пращат!!!!!
- aRoGaNsS
- Автомобил: Golf 4 TDI GTI
- Двигател: 1.9 ARL 2002
Те от тези смс-и събират и кинтата за наградите,а после се правят,че те са ги дали,а те тия пари са от хорицата
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
aRoGaNsS написа:Те от тези смс-и събират и кинтата за наградите,а после се правят,че те са ги дали,а те тия пари са от хорицата
Е много ясно!Те да не са луди да дадат така пари!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”