Преди имах едно поло и бях непрекъснато по форума но ми се наложи да замина в чужбина, продадох полото и в последствие и предадох марката като си взех една соната че тук, на север, данъците са просто жестоки за по-нормални кол..хаха. Ако модераторите сметнат че не е етично, да пиша в този форум, моля да изтрият темата, защото по никакъв начин не искам да създавам някакъв спам. Просто реших да пиша тук, защото познавам, някои от вас, а и преди бях активен, а и все още си чета по този форум статийки.
Проблема е следния - преди време имах запекли апарати отзад и от тогава една камара проблеми. В крайна сметка смених дисковете и накладките, както наапарата, така и на ръчната.
Причината да ги сменя бе, че един ден след около 300 метра каране, усетих нещо отзад, беше вечер, и за първи път видях дискове, нагорещени до червено...Бяха наистина сияещо червени.
Тогава бях сигурен че това ше доведе до повече проблеми и те не закъсняха - след 2 месеца започна някакво виене отзад и купих онзи ден нови лагери с главини ( продават се само заедно). бях сгурен че са лагерите защото като вдигна колата, и завъртя гумата, тя се върти спокойно няколко оборота. Т.е не са спирачките вече.А освен това, като покарам някоко километра и като проверя отзад дисковете са доста топли.
Затова вчера смених главините с лагерите, монтирах всичко ( смених само дясната страна за проверка) и като покарах, пак бучи и пак грее. Проблема е че пак грее и от двете страни, дори там къдтео е нови лагер. Вдигнах на крик и гумата се върти свободно...
Дайте ми някакъв съвет колеги че вече просто не знам от какво може да е проблем.
Много ви благодаря предварително.