Билщайн - фалшиви? Как да позная
- hayabusa_gsxr
- Автомобил: Opel Vectra B
- Двигател: X20XEV
Билщайн - фалшиви? Как да позная
Купих си 2 предни амортисьора за голф 2 билщай Б4 газ на цена 73лв/бр и ме съмнява, че може да са фалшиви. Някой да знае как да разбера?Върху самия амортисьор трябва ли да пише Made in Germany?
- Plehi
- Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
- Двигател:
Re: Билщайн - фалшиви? Как да позная
Холограмен стикер имат ли ?
- hayabusa_gsxr
Имат, да. Пише и един номер VNE . . . . , който обаче се трие на ръка с търкане и ме озадачи.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
купил си ги вече има ли значение
наскоро като сменях амортисьори сравнявах цените - излиза че билщайна е по-евтин от кофапа
който пък е 2 пъти по-евтин от закса
в крайна сметка си взех койловери
аман от търгаши в тия магазини за авточасти

наскоро като сменях амортисьори сравнявах цените - излиза че билщайна е по-евтин от кофапа

в крайна сметка си взех койловери

аман от търгаши в тия магазини за авточасти
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
hayabusa_gsxr написа:Купих си 2 предни амортисьора за голф 2 билщай Б4 газ на цена 73лв/бр и ме съмнява, че може да са фалшиви. Някой да знае как да разбера?Върху самия амортисьор трябва ли да пише Made in Germany?
Вземи и напиши откъде си ги взел , ти не питаше ли за отстъпки за същите скоро време

- hayabusa_gsxr
Да питах наскоро. Взех ги от Варна ул.Кестен 21(под ВиК) Marini Auto. Имат щамповано на самия амортисьор BILSTEIN.Вече незнам кво да мисля, времето ще покаже.
- kok12
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Другия път се обади, но не когато вече си закупил, а преди това.
От този продавач, който не е вносител, а прекупвач, няма гаранция какви и от къде са.
Поздрави
От този продавач, който не е вносител, а прекупвач, няма гаранция какви и от къде са.
Поздрави
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На истинския Билщайн трябва да пише издълбано някъде made in Germany, истински билщайн струва над 150 лв за ЕДИН амортисьор.
Кофап не са лоши амортисьори хич. Блоковете на много VW се произвеждат в Бразилия именно от Кофап.
Кофап не са лоши амортисьори хич. Блоковете на много VW се произвеждат в Бразилия именно от Кофап.
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Опиши всички номера на амортисьорите, снимай ги и прати запитване на мейл-а, който можеш да видиш в сайта на Билщайн....
Аз така проверявам.
Естествено има шанс да са направени 100% като оригинални...
Аз така проверявам.
Естествено има шанс да са направени 100% като оригинални...
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Това не е ли цената на стоката с някаква отстъпка колега? На мен познат ми предлага такива от магазин за горе-долу същата цена, но са с клиентска отстъпка? (иначе са по-скъпи). Та ако наистина ги предлагат за "оригинални" а не са, не е хубава тая работа...Та ще ги разгледам тези и ще споделя отзиви - кое, каво пише и как!
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не колега това е цената в магазина
хващаш телефончето и почваш наред за цена
на мен ми обявиха 73 или 75 не помня вече в магазин Топ Авто за бр. преден
ментаци са някакви - за да са по-евтини от кофап примерно кофап за които самия вносител казва че са ментаци мисли му
само дето на голфа съм с газови такива и ги клатя сума време вече
още повече тази "гаранция" която дават не е много гаранционна - позачетох условията и познай
монтаж в сервиз , задължителна смяна на всички тампони по амортисьора и прашници , ако стане нещо минаваш тресачка , после сваляш амортисьора пак в сервиз и им го носиш за да го "изследват", чакаш известно време за да решат дали да ти дадат нов и пак монтаж в сервиз - познай как им теглих една майна с тия търговски шменти трикове
хващаш телефончето и почваш наред за цена
на мен ми обявиха 73 или 75 не помня вече в магазин Топ Авто за бр. преден
ментаци са някакви - за да са по-евтини от кофап примерно кофап за които самия вносител казва че са ментаци мисли му

само дето на голфа съм с газови такива и ги клатя сума време вече
още повече тази "гаранция" която дават не е много гаранционна - позачетох условията и познай
монтаж в сервиз , задължителна смяна на всички тампони по амортисьора и прашници , ако стане нещо минаваш тресачка , после сваляш амортисьора пак в сервиз и им го носиш за да го "изследват", чакаш известно време за да решат дали да ти дадат нов и пак монтаж в сервиз - познай как им теглих една майна с тия търговски шменти трикове

- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
Stenly написа:На истинския Билщайн трябва да пише издълбано някъде made in Germany, истински билщайн струва над 150 лв за ЕДИН амортисьор.
ехе, стига де, намали до 100
- ilia_d008
- Автомобил: VW Golf III GTI
- Двигател: ABF 1995
Аз до колкото знам Билщайн не изнасят за България амортисьори,и тези който ги предлагат тук са рециклирани!Един френд беше правил запитване в Билщайн и от там е инфото ама това беше преди около година и половина!Може и да са почнали да внасят кой знае ама едва ли за цена 73лв/бр. по вероятно да са рецикле!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”