Аз го смених за около 250 лева Б5 със зелена лента !
Истината е не се знае какво ми слагат оня ме лъже сигорно
че е холанско ли там какво си е а от каде да знам ,че
не ми слага Китайско ! за 150 лв
пасат Б5 колко пари струва предно стъкло
- lachezzar
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Колко пари струва предно стъкло за пасат Б5
Гледам темата и се чудя как ви се дават грешни пари за нови стъкла
Ако проблемът е точка на стъклото от камъче може да се поправи/залепи при най-близкия сервиз за автостъкла, за 20-30лв., просто не си струва да сменяте цяло стъкло при това фабрично. И 1000 лв. да дадете за стъкло пак няма да е по-добро от оригиналното, а и по-добро да е не е е икономически целесъобразно за 10-годишна кола, друг е въпроса за цели паежини, аз лично бих си взел европейско стъкло за около 250-280 лв. от Кобрата, успех

Ако проблемът е точка на стъклото от камъче може да се поправи/залепи при най-близкия сервиз за автостъкла, за 20-30лв., просто не си струва да сменяте цяло стъкло при това фабрично. И 1000 лв. да дадете за стъкло пак няма да е по-добро от оригиналното, а и по-добро да е не е е икономически целесъобразно за 10-годишна кола, друг е въпроса за цели паежини, аз лично бих си взел европейско стъкло за около 250-280 лв. от Кобрата, успех

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Какво ще рече европейско? Да ти кажа и на мен не ми се даваха 900+лв но очите са ми по ценни от 650-700лв
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Оригинално стъкло !
Преставителството на ФВ и там не се знае ... какво ще ти датат .
Преставителството на ФВ и там не се знае ... какво ще ти датат .
- lachezzar
- Автомобил:
- Двигател:
KirilGeorgiev написа:Какво ще рече европейско? Да ти кажа и на мен не ми се даваха 900+лв но очите са ми по ценни от 650-700лв
Честно да ти кажа нямам представа какви са тези "европейски" стъкла, така ги водеха в Кобра-та, в най-добрия случай ще е на Guardian хАмериканско или английско на Pilkington

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
KirilGeorgiev написа:Какво ще рече европейско? Да ти кажа и на мен не ми се даваха 900+лв но очите са ми по ценни от 650-700лв
Имам много добър приятел стъклар в... Аутохит. Когато ми сменяше предното стъкло с китайско със синя лента го питах за разликите в оригиналните стъкла и тези турските и китайските. Каза, че турците ги правят със същите машини и разлика дефакто според него не би следвало да има. Все пак и там има някакви стандарти при производството. Та склонен съм да му вярвам защото едва ли има изгода да ме лъже. Същият работи вече сигурно 10-15 години в тази област

-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
lachezzar написа:...Честно да ти кажа нямам представа какви са тези "европейски" стъкла, така ги водеха в Кобра-та, в най-добрия случай ще е на Guardian хАмериканско или английско на Pilkington
Е то не са ли точно Pilkington за първоначално вграждане?
Pilkington със сензор за дъжд 285лв с монтаж!Перфектно стъкло!
- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
Opsss,
И аз се вкарах в този филм, само, че застрахователя ме прати в кобра. За сега изглежда задоволително в сравнение със старото, което беше цялото на точици.
И аз се вкарах в този филм, само, че застрахователя ме прати в кобра. За сега изглежда задоволително в сравнение със старото, което беше цялото на точици.
- pavlingm
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AFN
- Контакти:
Европейските стъкла май са турски. Аз сложих такова в Кобра и след 1г. нямам оплаквания. Със зелена ивица в горната част е. Само може би отблясъците са повече като карам срещу слънцето и има съвсем леко изкривяване, но това е само като се вгледаш.
-
- Автомобил:
- Двигател:
А да кажете колеги нещо за тези дето ''оправят'' пукнатини...? Как става , принципа какъв е? 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Най-ламерски обяснено. С вакуум се издърпва въздуха. Вкарва се течността. Заради подналягането, тя се всмуква и запълва пукнатината. След това се нагрява с лампа или просто се оставя. Професионално направено се получава почти незабележимо. Трябва да се гледа под ъгъл/на слънце за да се намери къде е било.
- KORANDE
- Автомобил:
- Двигател:
миналата седмица сменях предното стъкло марка Pilkinston ,и като разлика спрямо оригиналното намирам в сенника,на орг. беше по-тъмно а на новото е по-светло,и срещу слънце не спира лъчите -блещи.иначе струва около 200лв. 

-
- Автомобил: Passat B7 DSG + Altea XL DSG
- Двигател: CFGB + BKD
И аз се вкарах във филма. Пукна се буквално от нищото...
Днес го смених в Плевен. Избрах си Nord Glass (полски са) - 270 кинта с монтажа. Ще го изчакам 2 дни и ще пиша какво и как се вижда. Иначе човекът ми предложи за 130 кинта китайско, даже ме убеждаваше, че и то е трипластово, с аргумента, че вече само такива правили. Но нещо не се хванах на тази въдица, при положение, че те и преди си бяха за същите пари...
Днес го смених в Плевен. Избрах си Nord Glass (полски са) - 270 кинта с монтажа. Ще го изчакам 2 дни и ще пиша какво и как се вижда. Иначе човекът ми предложи за 130 кинта китайско, даже ме убеждаваше, че и то е трипластово, с аргумента, че вече само такива правили. Но нещо не се хванах на тази въдица, при положение, че те и преди си бяха за същите пари...

- Marto_VN
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги да питам имате ли си на идея , колко пари може да излезе демонтаж и монтаж на здраво предно стъкло в Автотрейд?
Писна ми от малоумни олигофрени! Искам някой да ми даде гаранция ,че когато ми сложи стъклото няма да тече!
Едни тъпанари ми сменяха предното стъкло след това почна да тече от горе!
Ходих при дурги малоумни тъпанари в Кобра(ужким добри) - пак тече мамицата им!
Писна ми от некадърници!
И не искам да ходя пак при същите некадърници -защото са явно такива!!! щом един път не го залепят втори път няма пак да могат!
За това и да е скъпо по-добре в Автотрейд поне гаранция дават, а не грънци
Та, знае ли някой какви пари ще излезе горе долу....
Писна ми от малоумни олигофрени! Искам някой да ми даде гаранция ,че когато ми сложи стъклото няма да тече!
Едни тъпанари ми сменяха предното стъкло след това почна да тече от горе!
Ходих при дурги малоумни тъпанари в Кобра(ужким добри) - пак тече мамицата им!
Писна ми от некадърници!
И не искам да ходя пак при същите некадърници -защото са явно такива!!! щом един път не го залепят втори път няма пак да могат!
За това и да е скъпо по-добре в Автотрейд поне гаранция дават, а не грънци
Та, знае ли някой какви пари ще излезе горе долу....