Чухте ли че февруари 2011 първите бълг. коли са на пазара?
- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
Re: Чухте ли че февруари 2011 първите бъл. коли са на пазара?
Представяте ли си как Фиат влага милиони в дизайна, аеродинамиката и формите и китайците прилагат копи-пейст спестявайки този разход? Поставете се на мястото на хората от Фиат... Малко им е забраната, трябва да им спрат модела и да им наложат огромна санкция. За съжаление в глобалния свят това е трудно приложимо. Грозна работа...
Като гледам как се кланят на китайските коли се чудя колко от коментиращите имат Дачия? Уж са кажи речи Рено, но почти никой не иска да пробва с такава "нова" кола - предпочита нещо на 3-4 години, но по-утвърдено. Та китайските са поне 1 стъпка под Дачията - който иска да става изпитател, аз ще гледам отстрани. Някой говореше по-горе за китайски GSM-и как едва ли не са супер. Не познавам някой, който да си е купил чисто китайски (като марка) GSM и да не се е разочаровал - въпреки 2-3 сим карти, екстри и супер ниска цена.
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Един написа:Като гледам как се кланят на китайските коли се чудя колко от коментиращите имат Дачия? Уж са кажи речи Рено, но почти никой не иска да пробва с такава "нова" кола - предпочита нещо на 3-4 години, но по-утвърдено. Та китайските са поне 1 стъпка под Дачията - който иска да става изпитател, аз ще гледам отстрани. Някой говореше по-горе за китайски GSM-и как едва ли не са супер. Не познавам някой, който да си е купил чисто китайски (като марка) GSM и да не се е разочаровал - въпреки 2-3 сим карти, екстри и супер ниска цена.
Никой не ти казва,че китайското е супер.Всичко опира до ПАРИ!Който иска да кара нова кола и да плаща около 200лв.на месец с 5 год.гаранция,купува!Което е по добре от някои комплекси,дето си купуват кола на 10год.за 10000-12000лв.със заем от банка и после се чудят как да вържат двата края и плюят държавата,че не им е осигурила доходи от по 2000лв.За всеки влак си има пътници.Пример:Жена ми кара Шевролет Авео,от 3 год..Колата си е супер.Както беше като нова,така е и сега.Вече 50000км.Лично аз предпочитем нова,отколкото кола на 200К+км.Абе като смените 10-15 автомобила,ще ме разберете

Май не схващаш, че комплексите са точно при теб - на тема "нова". Гаранцията при китайците е начин да те примамят, а отделно това понятие в България е доста криво. Съгласен съм, че всичко е пари и точно затова щом 10 годишната струва толкова колкото нова китайска трябва да се замислиш за причината.
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Седнах в жипката на изложението. Тази най-скъпата и най-премиум. Натискайки газта закачих някакъв кабел над педалите и общо взето нямах свобода на движение долу, а съм 44 номер, не е като да съм 2 метра...
Предните дискове са колкото на моята кола задните... 

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Кво ви боли какво качество са като ще ги изнасят? Важното е да се отворят работни места и да влизат свежи пари в България в което аз лично се съмнявам
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
И все пак!
ФВ не е просто кола! ФВ е религия. Или вярваш или не! Изкушение дебне от всякъде!
Като се почне от "големия плюс" та до "бенц".
За мен автомобила е малко повече от машина и просто колата ми , автомобила е ФВ!
Ако ще и Грейт К*Р да пуснат по 2 за лев и 1 подарък , пак си оставам фен на ФВ!
Който го е разбрал и усетил както аз го разбирам , остава в клубЪТ.
Ако не бяхме фенове тук в тоя фором на тая марка, може би щеше да се казва , форум "Как да си ремонтираме колата вкъщи" или нещо от сорта, без дори да става въпрос за марка ....
ФВ не е просто кола! ФВ е религия. Или вярваш или не! Изкушение дебне от всякъде!
Като се почне от "големия плюс" та до "бенц".
За мен автомобила е малко повече от машина и просто колата ми , автомобила е ФВ!
Ако ще и Грейт К*Р да пуснат по 2 за лев и 1 подарък , пак си оставам фен на ФВ!
Който го е разбрал и усетил както аз го разбирам , остава в клубЪТ.

Ако не бяхме фенове тук в тоя фором на тая марка, може би щеше да се казва , форум "Как да си ремонтираме колата вкъщи" или нещо от сорта, без дори да става въпрос за марка ....
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Големия плюс да не е описталено за катафалка ?
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
feikot написа:Големия плюс да не е описталено за катафалка ?

Иначе шевролет,
ама пък шевролет = катафалка ?

freestyler911 написа:Иначе шевролет,
ама пък шевролет = катафалка ?
"Папионките" имат много качествени cглобки,ама там цените са височки,иначе Круз е отличен

Litex Motors обяви цените
http://spisanie.mobile.bg/avtomobili/litex-motors-obiavi-cenite.html
Цената на кросоувъра Hover започва от 28 600 лева с ДДС, а тази на пикапа Steed – от 24 500 лева с ДДС

Последна промяна от stoi4o.d на Нед 19 юни 2011 16:14, променено общо 1 път.
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG

Не си проверявам написаното за грешки нашия 
Един колега е пуснал тема и си търси кола за 15к.,що не му предложите нещо новичко за тая цена

Един колега е пуснал тема и си търси кола за 15к.,що не му предложите нещо новичко за тая цена

KirilGeorgiev написа:Кво ви боли какво качество са като ще ги изнасят? Важното е да се отворят работни места и да влизат свежи пари в България в което аз лично се съмнявам
Отдавна исках да кажа точно това, както и приказката за Нероден Петко, вече трябваше да работи този завод и да бълва коли, но уви, аз лично не вярвам!
-
- Автомобил:
- Двигател:
godfadar написа:freestyler911 написа:Litex Motors обяви цените
http://spisanie.mobile.bg/avtomobili/litex-motors-obiavi-cenite.html
Цената на кросоувъра Hover започва от 28 600 лева с ДДС, а тази на пикапа Steed – от 24 500 лева с ДДС![]()
Скъпо ли ти се вижда?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”