k_garchev написа:Явно не е свалял желязната кора!На нея има две тапи,може и от там да видиш държачите!
И аз това си мисля

Видиш ли цялото стъкло... ще видиш и какво го държи

k_garchev написа:Явно не е свалял желязната кора!На нея има две тапи,може и от там да видиш държачите!
Haralampi написа:А някой помни ли / знае ли от коя година излизат с метални носачи от завода? Мотае ми се 2000/2001 но не съм никак сигурен !?
Sashko_Trg написа:Моята е 99-та
Sashko_Trg написа:Не знам сигурно ще видим като се прецака и предната лява врата там какви държачи има. Макар че при мен колата е купена базов модел в Германия само с климати и май ел стъклата са слагани тук в България и човека от който я купих той ги е слагал.
Haralampi написа:Sashko_Trg написа:Не знам сигурно ще видим като се прецака и предната лява врата там какви държачи има. Макар че при мен колата е купена базов модел в Германия само с климати и май ел стъклата са слагани тук в България и човека от който я купих той ги е слагал.
Че има ли Г4 без ел. стъкла отпред !?
ishh написа:от 2000г. натам МК4 са с метални държачи и този проблем или го няма, или е адски рядко срещан.
ishh написа:Те тако'а животно май нема....
Haralampi написа:ishh написа:от 2000г. натам МК4 са с метални държачи и този проблем или го няма, или е адски рядко срещан.
Сигурен ли си, че е от 2000 г. ? Точно това ме интересува живо. Знам че от определен момент фабрично са с метални, но не си спомням от кога.
Всеки случаи Skoda Fabia 2000г. е (още) с пластмасови...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: DrEbNiA, Google [Bot] и 105 госта