! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
Ввчера на нерегулираното кръстовище до нас ще завивам на ляво.Срещу мен идва BMW 320 с ксенон и фарове за мъгла.Спирам да го пусна да мине и да си завия, защото онзи не дава мигач.А той си зави с 5 км/ч надясно и си ме изгледа някак нагло, защото вижда че го чакам.Нервирах се, завих и карам зад него, онзи ме гледа в огледалата.Минаваме един легнал полицай и дава газ ( върти гуми ).На светофара спирам до него, свалям джама: " Колега защо не даваш мигач?" Той " Моля?" Викам мигача... И той знаете ли какво ми отговори? "Ами аз вече бях завил, закакво да давам мигач..." 

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Цървул със сребрист пасат 5 комби С 7360 - тези, които се движат в кръговото на 4-ти км са с предимство пред тези, които влизат в него - научи това елементарно правило, колкото и глупав да изглеждаш
-
- Автомобил:
- Двигател:
maxpayne написа:Цървул със сребрист пасат 5 комби С 7360 - тези, които се движат в кръговото на 4-ти км са с предимство пред тези, които влизат в него - научи това елементарно правило, колкото и глупав да изглеждаш
Колеги, като стана въпрос за кръговото на 4-ти км, някой да знае какво стана с поставянето на светофари там? Че "цървулите" там наистина са много, всеки си кара както си иска и всеки ден има по няколко леки катастрофи?
-
- Автомобил:
- Двигател:
maxpayne написа:Цървул със сребрист пасат 5 комби С 7360 - тези, които се движат в кръговото на 4-ти км са с предимство пред тези, които влизат в него - научи това елементарно правило, колкото и глупав да изглеждаш
За 4-ти километър - не знам, ама, че не е правило със сигурност знам. Щото се пулихме с един дядка един в друг на едно кръстовище между Каварна и Калиакра. Колелото в средата беше набучкано с обърнати триъгълници. Голяма тъпотия ама узаконена със знаци

П.П. Същата тъпотия я имаше и в Пловдив, на "Брезовско шосе" май.
П.П.П. Абе те вашите идиоти не живееха ли там някъде. Може да си е отивал в къщи, човека

Последна промяна от bayspiro на Пет 24 юни 2011 16:04, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
bayspiro написа:maxpayne написа:Цървул със сребрист пасат 5 комби С 7360 - тези, които се движат в кръговото на 4-ти км са с предимство пред тези, които влизат в него - научи това елементарно правило, колкото и глупав да изглеждаш
За 4-ти километър - не знам, ама, че не е правило със сигурност знам. Щото се пулихме с един дядка един в друг на едно кръстовище между Каварна и Калиакра. Колелото в средата беше набучкано с обърнати триъгълници. Голяма тъпотия ама узаконена със знаци.
П.П. Същата тъпотия я имаше и в Пловдив, на "Брезовско шосе" май.
На изхода на Хасково също има такова кръгово.
а на листовките нашият учител ни казваше, че само на Руски паметник в София е виждал такова кръгово 

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Да поздравя майката на ненормалния шофьор на пътнически автобус, старозагорска регистрация, който в събота щеше да ни избута в мантинелата на магистрала Тракия. Мигачът не дава предимство, нито компенсира липсата на поне две мозъчни клетки.
Така и така съм почнал - поздрав и за майките на донорите за органи, които през вечер пилят по България към и от Бояна до 3 сутринта, в резултат е невъзможно да спиш на отворен прозорец. Но естествения подбор не търпи пропуски, ще дойде и вашето време.
Така и така съм почнал - поздрав и за майките на донорите за органи, които през вечер пилят по България към и от Бояна до 3 сутринта, в резултат е невъзможно да спиш на отворен прозорец. Но естествения подбор не търпи пропуски, ще дойде и вашето време.
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
maxpayne написа:Така и така съм почнал - поздрав и за майките на донорите за органи, които през вечер пилят по България към и от Бояна до 3 сутринта, в резултат е невъзможно да спиш на отворен прозорец. Но естествения подбор не търпи пропуски, ще дойде и вашето време.
Свиквай, нормално явление за това време на годината

-
- Автомобил: Golf II
- Двигател:
Luper написа:а на листовките нашият учител ни казваше, че само на Руски паметник в София е виждал такова кръгово
+ това в Павлово
а за кръговото на 4-ти км. нямам думи просто...нахлува джиБа Тойота от дясна лента да се включва,но го прави в кръговото в средната

Пазете се.
- STEYN
- Автомобил: A4 B6
- Двигател: AVF
С тия кръгови е пълен та*ак, аз не пиша в тази тема, защото всеки ден трябва да правя по 3-4 поста. Тук във Варна сульо и пульо си карат както си искат в кръговите и буквално през минутки има рискови ситуации. Просто избягвам вече да минавам през тия "горещи точки".
-
- Автомобил:
- Двигател:
Спецялно за хората с брандирани служебни коли, като някой направи грандиозна простотия (не броя каране 10-15км над ограничението или не даване на мигач,това е малка болка) звъня във фирмата или пиша мейл с номера на превозното средство.В 80% от случаите получавам след дни обратен мейл от някой си шеф на отдел логистка или подобно с извинение от името на фирмата и уверение,че служителя на фирмата управлявал рисково служебния автомобил е бил наказан и предупреден и са били взети мерки....Дали е така не-знам,поне си мисля че постъпвам правилно, и повече ще го заболи ако наистина му резнат половината заплата,отколкото да даде 20лв на кат...И аз карам служебен бус,но колкото и да бързам не засичам другите и не въртя гуми покрай детски градини и тн...
Към колегите,които са по-яки ..когато някой ви засече и ви се дърви после,ако сте сами без жена и деца или някой друг спрете и
ако ще после да има...
един кретен да се превъзпита пак е файда... дори жена да е един шамар нищо няма да и стане,ако е заслужила...те това разчитат че са жени и се дървят повече от всички.. ако човек прецени че има свободно време може да се занимава...преди година пътуваме с шефа(който има внушителни размери за разлика от мен) и един ни утря леко на светофара и слиза и ми отваря вратата и почва да налита...добре че мина патрулка по някава случайност точно след 3 минути и ни прибраха и писахме ,че близките на олигофрена щяха да ядат жито....неможеше да си каже името след 3 минути...
Към колегите,които са по-яки ..когато някой ви засече и ви се дърви после,ако сте сами без жена и деца или някой друг спрете и

- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
STEYN написа:С тия кръгови е пълен та*ак, аз не пиша в тази тема, защото всеки ден трябва да правя по 3-4 поста. Тук във Варна сульо и пульо си карат както си искат в кръговите и буквално през минутки има рискови ситуации. Просто избягвам вече да минавам през тия "горещи точки".
Една сутрин отивам на работа и на "новото" кръгово в Дружба при първи терминал на летището един от колегите ми в насрещното.Хитър - не върти по кръговото а си завива директно.От Костинброд мисля че беше.Викам там така ли си карате.Тоя вика ние там нямаме кръгови

- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Velko написа:STEYN написа:С тия кръгови е пълен та*ак, аз не пиша в тази тема, защото всеки ден трябва да правя по 3-4 поста. Тук във Варна сульо и пульо си карат както си искат в кръговите и буквално през минутки има рискови ситуации. Просто избягвам вече да минавам през тия "горещи точки".
Една сутрин отивам на работа и на "новото" кръгово в Дружба при първи терминал на летището един от колегите ми в насрещното.Хитър - не върти по кръговото а си завива директно.От Костинброд мисля че беше.Викам там така ли си карате.Тоя вика ние там нямаме кръгови
Ами не знам там ми избиват бушоните заради задръстванията и ако някой ми направи така нема да е спокойна реакцията...

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Traytor написа:Velko написа:STEYN написа:С тия кръгови е пълен та*ак, аз не пиша в тази тема, защото всеки ден трябва да правя по 3-4 поста. Тук във Варна сульо и пульо си карат както си искат в кръговите и буквално през минутки има рискови ситуации. Просто избягвам вече да минавам през тия "горещи точки".
Ами не знам там ми избиват бушоните заради задръстванията и ако някой ми направи така нема да е спокойна реакцията...
колегааа нервите ходи си лекувай на село

по темата : точно това кръгово е супер не на място... не стига че е малко, ами и явно не е обозначено предимството добре, защото все някой от някъде те засича....

- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много добре си е обозначено - тези които са в кръговото са с предимство има си знаци.Аз ти говоря за човек каращ в насрещното...