ping23 написа:Просто питам защо трябва да се обаждаш в полицията ако човека кара нормално и не пречи на никой.
Честно ли да ти отговоря?
Щото искам да живеем в по-нормална държава, където всеки да спазва закона. Смешно ти звучи, може би?

ping23 написа:Просто питам защо трябва да се обаждаш в полицията ако човека кара нормално и не пречи на никой.
ping23 написа:Що не си гледаш в твоята паничка?
Ако си кара нормално и не пречи какво те бърка?
Или просто си от тези малки и злобни хорица тип малка бяла мишчица?
ivo_555 написа:Като оставим това че няма книжка, тоя извършва ли някакви груби нарушения, щото нали си наясно, че книжката кола не кара, то някой без книжки карат по добре от други с такива? Искам да кажа, ако си кара нормално, оставяй го и не се занимавай, рано или късно ще го хванат.
stefan4o написа:Щото искам да живеем в по-нормална държава, където всеки да спазва закона. Смешно ти звучи, може би?Ако този същият си закупи пистолет и започне да се разхожда по улицата с него без да пречи на никого пак ли ще е ОК за теб? Щото автомобилът може да бъде дори по-опасен от огнестрелно оръжие т.е. може да отнеме повече животи наведнъж
stefan4o написа:Щото искам да живеем в по-нормална държава, където всеки да спазва закона.
ping23 написа:В щатите карах 1 година без книжка и никой не подаде сигнал
Дори имах служебна кола.Която ми беше поверена от шефа ми (Американец)
ivelin1476 написа:не е важно на мен да ми е добре важно е на другия да му е зле
ivelin1476 написа:не е важно на мен да ми е добре важно е на другия да му е зле
nokiangage написа:ivelin1476 написа:не е важно на мен да ми е добре важно е на другия да му е зле
Така е колега, съгласен съм с ироничната нотка и балкански привкус на коментара ти, но ако някой шофьор (недай си БОЖЕ!!!) блъсне някой ваш познат, близък или роднина(още един път - дано НИКОГА не се случва никому!!!) ще се бие тъпана до скъсване наляво и надясно каква била държавата, закони и подобни... Тук хората викат - има си институции, за кво им плащаме данъци, те да се оправят! А хората малко по на запад и те си плащат данъци, но пък най странното е, че и имат някаква гражданска съвест... Ама нали к'во им разбират главите на онея мишки, те от нас трябва да се учат, че сме цъфнали и вързали тука!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта