Слагане на климатик!!!
- analplanet
- Автомобил:
- Двигател:
Слагане на климатик!!!
Здравеите колеги може ли да се постави клима на 1,9д 97г.6N двигателят ми е AEF ако може какъв е начинът и колко може би ми стапало като цена и има ли смисал или направо да се смени двг-то с такув които има клима... аз съм си мнооооого доволен от този и от колата!!!!
- analplanet
- Автомобил:
- Двигател:
- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Слагане на климатик!!!
Говорено е много пъти по този въпрос
. Като работа е доста, частите са доста и ще стъпят много като пари и ако намериш някой да ти го направи (което ме съмнява ако е професионалист) и там да платиш.Най-добре продаваш колата и си купуваш същата с климатик или караш на свалени прозорци и си свиркаш.
. Като работа е доста, частите са доста и ще стъпят много като пари и ако намериш някой да ти го направи (което ме съмнява ако е професионалист) и там да платиш.Най-добре продаваш колата и си купуваш същата с климатик или караш на свалени прозорци и си свиркаш.- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Слагане на климатик!!!
Gecatawe написа:Говорено е много пъти по този въпрос. Като работа е доста, частите са доста и ще стъпят много като пари и ако намериш някой да ти го направи (което ме съмнява ако е професионалист) и там да платиш.Най-добре продаваш колата и си купуваш същата с климатик или караш на свалени прозорци и си свиркаш.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”