без,, книжка"

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
gadenBG
Автомобил:
Двигател:

Re: без,, книжка"

Мнениеот gadenBG » Вто 28 юни 2011 17:02

Аве хора да земете да издадете и мен аз от 5 години карам без книжка 2 коли смених имам 2 катастрофи искарал сам си книжката с кормуване листовки и то без грешка мога да заевя че карам доста добре падам си малко састезател обикновенно простотиите ги правя като съм сам в колата :screwy
според мен не се занимаваи с момчето като е писано да се одави няма да се обеси нали ?
вие сега като имате книжки и сте курназ (сори за израза) на момчето му се кара оставете го да се опари и се пазете 1 човек ако може да оправи цялата даржава добре но едвали scare

:неграмотно maikomila

Последна промяна от Vlad777 на Сря 05 окт 2011 18:52, променено общо 1 път.
Причина: Чудно ми е как си изкарал листовките без грешка, като си неграмотен...

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Вто 28 юни 2011 17:03

Нужно е да се разбере защо тоя човек кара без книжка. Не че има някакво значение - щото дори и да му е отнета - пак си кара в нарушение.
А твоя колега, дето работата му е свързана с шофиране защо са му я отнели?
gadenBG написа:Аве хора да земете да издадете и мен аз от 5 години карам без книжка 2 коли смених имам 2 катастрофи искарал сам си книжката с кормуване листовки и то без грешка мога да заевя че карам доста добре падам си малко састезател обикновенно простотиите ги правя като съм сам в колата :screwy
според мен не се занимаваи с момчето като е писано да се одави няма да се обеси нали ?
вие сега като имате книжки и сте курназ (сори за израза) на момчето му се кара оставете го да се опари и се пазете 1 човек ако може да оправи цялата даржава добре но едвали scare

Имам чувството, че се гордееш. Освен това си неграмотен и то много. Някой по-горе спомена, че никога нямало да се оправим. Ами няма да се оправим, да, четете тази тема и си вадете изводите. Утре някой ще се похвали как е утрепал някой и го е хвърлил в канавка без да го разберат :screwy Е@аси народа сме станали :idea:

gadenBG
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gadenBG » Вто 28 юни 2011 17:10

ти не си ли виждал че и пешаходците че не гледат каде ходят каде варвят и каде пресичат
п.п. нямаш право да ми викаш колко сам грамотен след като не ме познаваш ок?

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Вто 28 юни 2011 17:12

Не е нужно да те познавам, за да ти кажа, че си неграмотен, защото си такъв. Освен листовки да беше чел и буквари във втори клас. Пешеходците - от тях също има своего рода идиоти, но те не са обект на нашата дискусия.

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Вто 28 юни 2011 17:15

ivelin1476 написа:имам познат на които му бяха взели книжката за две години но през този период тои не слизаше от колата просто работата му беше такава и единствено аз знаех че няма книжка. на никой друг не беше казвал защото ей такива хора като теб дето си нямат друга работа та чак и адвокт да питаш как да му направиш мръсно без тои да знае :applause: scare

Айде не ми обяснявай кой колко работа имал/нямал :да: ...
Вземи сподели ситуацията с някой ерудиран човек и виж отговора му, не ти говоря примерно за Бай Пешо парнаджията! :063: Мен пък с твоето дело, по закрила на "безкнижните" не мо'иш ма трогна! :Mr Green Fun
Като претендираш, че си по актуален в преценката от дадени органи, що не станеш ти Инстанцията, която трябва да преценява кой може и кой не да кара? Има си точици, като някой не може да кара си му ги взимат и с ГТ-то (градския транспорт) или колело, също е благоприятно за здравето...

Ама верно, я раздуй защо са му взели книжката на "твоя човек" , че ми стана интересно...искам тук да чуя оправдателни аргументи за неправилното отнемане на книжката :applause:

Последна промяна от nokiangage на Вто 28 юни 2011 17:17, променено общо 1 път.

gadenBG
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gadenBG » Вто 28 юни 2011 17:17

:screwy ники подркепям те
човека се чуди с кои да се заяжда че се е фанал с мен :screwy :screwy :screwy :screwy :screwy :screwy :screwy :screwy :screwy :screwy :screwy :screwy :screwy

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Вто 28 юни 2011 17:18

nokiangage написа:
Ама верно, я раздуй защо са му взели книжката на "твоя човек" , че ми стана интересно...искам тук да чуя оправдателни аргументи за неправилното отнемане на книжката :applause:

Ще се опитам да отгатна, че е карал трезвен с разрешена скорост и то няколко пъти (щом му е отнета за толкоз време) mhihi mhihi mhihi

gadenBG
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gadenBG » Вто 28 юни 2011 17:24

малко не позна
с 2 думи
в случая други бяха винивни не бях плащал застраховки преглед на колата не бях я прехввърлял и много други работи
даи ми 2 хиляди лева и ще имам книжка пак наказанията ми истекоха отдавна
+ това не както каза никито по горе не си човека които да казва кои да кара и кои не мене ме фана яд на предните постове за портенето аве хора гледаите си вашета работа вие да сте добре каквото трябва ще стане или ще има хора в затвора или в моргата това е не избежно
един лаф ще ви кажа то х.и да е да го набииш на някои ма то акъл нестава !

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Вто 28 юни 2011 17:26

gadenBG написа:Аве хора да земете да издадете и мен аз от 5 години карам без книжка 2 коли смених имам 2 катастрофи искарал сам си книжката с кормуване листовки и то без грешка мога да заевя че карам доста добре падам си малко састезател обикновенно простотиите ги правя като съм сам в колата :screwy

Е бате,ти си жеуезен,перфектен шофьор за 5 години 2 катастрофи :Mr Green Fun Пък и грамотен си.

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Вто 28 юни 2011 17:27

gadenBG написа:малко не позна
с 2 думи
в случая други бяха винивни не бях плащал застраховки преглед на колата не бях я прехввърлял и много други работи
даи ми 2 хиляди лева и ще имам книжка пак наказанията ми истекоха отдавна
+ това не както каза никито по горе не си човека които да казва кои да кара и кои не мене ме фана яд на предните постове за портенето аве хора гледаите си вашета работа вие да сте добре каквото трябва ще стане или ще има хора в затвора или в моргата това е не избежно
един лаф ще ви кажа то х.и да е да го набииш на някои ма то акъл нестава !

Първо - не ставаше дума за теб.
Второ - много съм съгласен как се описа с последното си изречение :beer По това, за което са ти отнели книжката съдя, че много точно си се описал, сигурно си бил и пиян, освен че си бил без ГО и преглед. Общо взето хора като теб не трябва да карат повече от велосипед, явно са намерили подходящ начин да те спрат да караш легално. Предполагам следващия път като те спипат полицаите ще пишеш от затвора :Mr Green Fun

gadenBG
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gadenBG » Вто 28 юни 2011 17:28

ФЕИКОТ
не сам железен сагласи се че както казаха по назад хората книжката кола не кара

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Вто 28 юни 2011 17:29

чета и се чудя какво да мисля ,вярно че книжка кола не кара -но каруцата като се обърне пътища много........
навремето 94г имах лична кола ,а нямах книжка-не се гордеех че ме возят ,но предпочетох да изчакам за тапията и да си карам спокойно-а сега пък вече и не ми се шофира.
ако колегата го е срам да пусне сигнала,да ми пише на лични-аз ще се обадя без анонимност.
п.п "колегата гаден бг" дано не стане ново произшествие с твое участие-имаш самочувствие/покажи малко и покритие

Последна промяна от niks76 на Вто 28 юни 2011 17:31, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
aRoGaNsS
Автомобил: Golf 4 TDI GTI
Двигател: 1.9 ARL 2002

Мнениеот aRoGaNsS » Вто 28 юни 2011 17:30

Има закони и те трябва да се спазват. .по логиката на някой ако утре ми се докара тир . .ми да се качвам и да покарам mhihi

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Вто 28 юни 2011 17:30

gadenBG написа:ФЕИКОТ
не сам железен сагласи се че както казаха по назад хората книжката кола не кара

Това никой не го отрича, ама това е единственото, за което се хващаш. По-добре си задай някои въпроси и спри да караш, докато не е станала беля, която да ти преобърне живота на 180 градуса, а и не само твоя :beer Това последното е като приятелски съвет. Мой приятел едва не влезе в затвора защото е ДАЛ НА ЧОВЕК БЕЗ КНИЖКА да шофира колата му и при катастрофа загина един човек.

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Вто 28 юни 2011 17:33

gadenBG написа:+ това не както каза никито по горе не си човека които да казва кои да кара и кои не

Напълно съм съгласен, нито аз, нито някой друг може да определя кой да кара и кой не - Има си Органи :idea: .
По тая логика "книжка кола не кара" хората си карат пияни и си стигат някои без ПТП, това означава ли, че могат да си го правят легално, видиш ли ти си карали без проблем :?: Има си правила, който не може да смогне с точките... :dance:

gadenBG написа:един лаф ще ви кажа то х.и да е да го набииш на някои ма то акъл нестава !

Колко правилно си го написал колега, по-точно и аз не мога да се изразя... mhihi

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”