groznika написа:Венто, джета... на кого му пука? Просто поредното лирическо отклонение от голфа. Посипвам си главата със сажди от дизелов ABF и обещавам да ида на сепциализация в Перник![]()
![]()
![]()

groznika написа:Венто, джета... на кого му пука? Просто поредното лирическо отклонение от голфа. Посипвам си главата със сажди от дизелов ABF и обещавам да ида на сепциализация в Перник![]()
![]()
![]()
genata82 написа:... миналата година си купих сава 195/50/50 на доста сносна цена.
gadenBG написа:Аве хора да земете да издадете и мен аз от 5 години карам без книжка 2 коли смених имам 2 катастрофи искарал сам си книжката с кормуване листовки и то без грешка мога да заевя че карам доста добре падам си малко састезател обикновенно простотиите ги правя като съм сам в колата![]()
според мен не се занимаваи с момчето като е писано да се одави няма да се обеси нали ?
вие сега като имате книжки и сте курназ (сори за израза) на момчето му се кара оставете го да се опари и се пазете 1 човек ако може да оправи цялата даржава добре но едвали
Antracid написа:
Shanovec написа:изглежда имаш някакъв проблем със уплътнрнията
yoan4o написа:Това с уплатнинията не ми се струва достоверно....
santo_trafficante написа:и яко вадеше маджун от нослето![]()
hooligans написа:Чешки мръсен долен траверс, вързал си члена за бедрото с анкерпласт![]()
Минискус да скъса мамка и мъжка
...
stefan4o написа:До момента имам изваден мед горе-долу сигурно колкото собственото ми тегло. Обичам да бъда чист навсякъде. За ушите ползвам клечки, за ноктите - нокторезачка. Носните кърпи ги ползвам, като имам засилено секретоотделяне. Когато в носа ми има корички (т.нар. пилета)най-ефективно го почиствам с пръст. Най-обичам да ги мажа на места като гумената лайсна на тавана на колата си (това в случай, че след коричката се разпъне зелен ластик, който още не е станал на коричка). Самите корички ги изстрелвам през прозореца като гледам да няма кола зад мен да не му правя мръсно
plamen000000 написа:Снимките действително не отразяват в пълния си блясък нито чара на колата нито този на колежката.Следя проекта още от самото му начало и само седя цъкам като бомба с часовников механизъм и мигам като плъх в брашно, Браво Ели, да очакваме ли захващане с друг проект в бъдеще?
vaskoto1 написа:па ти мини на ролкови кънки деа-ако имаш тату-стикер на челото-да те познае човек...![]()
![]()
ма го направи наопъки-да се различава у огледало...
vaskoto1 написа:аз съм към ИНГ от сума време, като втори пенсионен фонд или каквата там шитня е и получавам редовно сводка какво става с парите ми.
до момента имам генерирани (за период от около 2800 години това) феноменалните 300 +- лева.
bronzer91 написа:
А относно Голфа , не си купувай голф че да останат части и за нас
bestlap написа:vinixxx написа:краве
Ако има майка ти да донесе ?
Интересно от какво различно място взема инфо климатроника, че неговия скоростомер да е по-точен.jojoland написа:Така, пичове, гледм спора е разгорещен. Та да си кажа и аз мнението и експириенса. Мойта е скромна А3-ка 101 коня 1.6 Настъпвал съм я доста пъти на път за морето и максималното ми вдигано е малко над 190 може би 1-2 отгоре.
Но според мен не може да се вярва много на километража. Най-добре да се ползват диагностичните канали на климатроника там има скоростомер мисля че е канал 27ми, който е много по-точен. И така, аз това още не съм го пробвал, т.к. скоро научих за диагностичните канали от форума.
Все пак да каже, че колицата си е перфектна, мен много си ми харесва. Бая стабилна е на завоите, разбира се не със 190 а с нормални скорости. С гуми 165/205/15 съм и съм залепен на пътя.
vasex написа:zna4i govorih s nqkolko 4oveka i edin su6to e slagal i e hodil na dino i ne e ot4elo mo6tnosta na koniovete no kato q nastupi6 se use6ta stabilnojivot i zdrave v sabota da go bodneme na rendeto 6te vida za kakvo stava vapros i 6te kaja dali naistina si zaslujava
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта