Top gear

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Re: Top gear

Мнениеот xalerrelax » Вто 28 юни 2011 21:49

escrime написа:
xalerrelax написа:...
По - неприятното е , че няма нищо уникално в новата кола , а първия макларън цепеш мрака.

Дори не мога да започна да обяснявам колко много си се объркал... :063:

Двата автомобила са доста различни като концепция. И на мен ще са ми интересни глупостите на Джеръми и сравнението на пистата. :)

П.П.: Кайзера е прав. MP4-12C не е хипер кар.

Много се дразня като някой почне да ми обяснява как изглежда нещо през неговата призма и то е най - Убавото.
Аз не видях нищо уникално , което да ми грабне окото - линии , визия и т.н.
Щом на тебе ти харесва - ок , но не натрапвай своето мнение на мен. :mrgreen:
Друго бих казал за последният Кьонигсег - Агера.За мен там дизайна е уникален , особено в задната част на автомобила(но не "задължавам' никой да се съгласява с мен).

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Вто 28 юни 2011 22:07

При тези коли не всичко е дизайна, ще видим какво време ще даде на пистата. Отделно казваш, че не ти се гледа през призмата на другите, но през твоята призма бил грозен, на мен мпък този курнингзесцехснеьесхег не ми харесва.

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Вто 28 юни 2011 22:14

А ти къде видя , че съм написал грозен.
И щом супер колите не са само визия , виж последните данни за новата Агера(защото стана въпрос за този автомобил).
Отделно виж кой автомобил през 2005г(в началото на годината) свали МкЛарън-а от челната позиция за най - бърз , сериен автомобил , белкем най - накрая му научиш името :D

Потребителски аватар
Vantage
Автомобил: Golf R 2017
Двигател: Variant 4motion

Мнениеот Vantage » Сря 29 юни 2011 0:09

Наистина не трябва да се сравнява новият модел с F1. MP4-12C е в категорията на 458, Галардо, 911... така да се каже по-бюджетен автомобил( :mrgreen: разбирате ме какво искам да кажа) Иначе предполагам, че след няколко подигравки за името и може би интериора, ще получи само хубави думи от Кларксън, а и времето му би трябвало да е добро. Обаче не мисля, че ще бъде по-бърз от Италия.
Външният вид си е въпрос на вкус- едни се влюбват, други не им прави впечатление... Иначе за едно няма спор- F1 е изключителна машина, изпреварила времето си с много, определено един от моделите, които ще остане в историята. :)

Дано някой ден, не само да обсъждаме тези автомобили по форумите, а и наистина да имаме възможността да им се порадваме... :012:

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Сря 29 юни 2011 7:21

xalerrelax написа:Много се дразня като някой почне да ми обяснява как изглежда нещо през неговата призма и то е най - Убавото.
Аз не видях нищо уникално , което да ми грабне окото - линии , визия и т.н.
Щом на тебе ти харесва - ок , но не натрапвай своето мнение на мен. :mrgreen:
Друго бих казал за последният Кьонигсег - Агера.За мен там дизайна е уникален , особено в задната част на автомобила(но не "задължавам' никой да се съгласява с мен).

Ама чакай сега... аз не разбрах, че само за дизайн си пишем. :beer

Не се мъча да ти давам наклон на сещаш се кое... Просто повярвай, че под опаковката има много уникални неща. Струва си да се попрочете на какво са заложили при разработките си. ;)

П.П.: Кьонигзег правят хипер коли, които не са в класа на 458 и MP4-12C. Тях бих ги сравнявал с SSC Ultimate Aero или Saleen S7. ;)

П.П.2: Eagle E-type автоматично се изравнява с другата ми любима кола на всички времена... Щеше да ми прокара сълза още малко... :shocked

Потребителски аватар
Vantage

Мнениеот Vantage » Сря 29 юни 2011 9:52

escrime написа:П.П.2: Eagle E-type автоматично се изравнява с другата ми любима кола на всички времена... Щеше да ми прокара сълза още малко... :shocked

:да: Невероятна е... но пък 500 000 паунда трудно се спестяват. :drinking:

naydenov23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот naydenov23 » Сря 29 юни 2011 11:34

Колкото и да е хубава чак пък 500 хиляди. За тези пари ще си купя 3 Ферарита.

Потребителски аватар
Mo0ny
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mo0ny » Сря 29 юни 2011 19:04

naydenov23 написа:Колкото и да е хубава чак пък 500 хиляди. За тези пари ще си купя 3 Ферарита.

или 250-300 голф 2ки scare
иначе нов сезон на топ гиър ба*ти якото :banana

Потребителски аватар
escrime

Мнениеот escrime » Чет 30 юни 2011 6:48

И 33 Ферарита да са, тоя Е-тайп е стотици пъти по-красив в моите очи. Уникалните неща обикновено струват... уникални пари...

Астън One-77 е приблизително 1,4 млн. $.

За Бугати, за ретро автомобили и т.н. да не говорим...

Топ Гиър поне представят неща, които иначе трудно ще видим и по телевизията. А и хуморът им обикновено е неподправен. :)

Потребителски аватар
kkoychev
Автомобил: Mazda 3 bk
Двигател: 2007

Мнениеот kkoychev » Нед 03 юли 2011 8:02

Подкрепям escrime - E Type е може би най-значимият автомобил по отношения на дизайна през XX век (не случайно бе избран за предмет на изкуството в Лондонския музей, ако не се лъжа).

Е, винаги ще има хора, които ще се присмиват на изключително дългия преден капак, имитиращ според тях фалос и компенсиращ минималния такъв на собственика :mrgreen: Но това са хора, които просто завиждат.

Хуморът и гледните точки (особено тези на Джереми) са покъртителни! А да не говорим за отношението им към каравани :twisted:

malinakis
Автомобил: VW GOLF 3 GT
Двигател: 1.6 AEK

Мнениеот malinakis » Нед 03 юли 2011 20:56

макларъна си е едно голямо разочарование според мен
изобщо не е красив, видя се че на писта е по-бавен от 458 италиа а и тиф и джейсън от 5та предавка също не го харесаха
а и тракшън контрола не може да се изключи напълно
италиата е уникално красива, видя се че е и доста по-бърза от макларъна и звучи в пъти по-добре
за мен 458 си е най-добрата супер кола от новите
а на 2ро място бих поставил лексус лфа

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Нед 03 юли 2011 23:03

Не му се връзвайте на кларксън. Етайп е страшен кенеф. Малък, трошлив, неудобен. Но англичаните това си имат, това си хвалят.
Не може да аи купиш кола за 500 00 паунда и да не можеш да я караш ако си над 1.70

Потребителски аватар
escrime

Мнениеот escrime » Нед 03 юли 2011 23:12

Очевидно е, че може... :lol:

Разприказвахме се за Е-тайп като външен вид. Не винаги съм съгласен с къдравия, но определено Е-тайп винаги съм го харесвал адски много. А тоя Ийгъл Е-тайп... няма какво да напиша... Изящен е. Бих се прежалил с всичките му неудобства само заради външния му вид...

П.П.: Специално Ферари 458 изобщо не ми харесва. И двете с MP4-12C са ми малко... "meh"...
П.П.2: malinakis, прочети малко преди да пишеш... MP4-12C e по-бързата кола...

Потребителски аватар
Vantage

Мнениеот Vantage » Пон 04 юли 2011 13:22

Отново приятна серия. Астъните.... красота :bowdown Пък и в Монако не е лошо- купони, красиви жени...а и приятни улици си имат там. :drinking: Дано някой ден да покарам по легендарното трасе...пожелавам го на всеки. :bishop

malinakis
Автомобил: VW GOLF 3 GT
Двигател: 1.6 AEK

Мнениеот malinakis » Пон 04 юли 2011 22:14

escrime написа:Очевидно е, че може... :lol:

Разприказвахме се за Е-тайп като външен вид. Не винаги съм съгласен с къдравия, но определено Е-тайп винаги съм го харесвал адски много. А тоя Ийгъл Е-тайп... няма какво да напиша... Изящен е. Бих се прежалил с всичките му неудобства само заради външния му вид...

П.П.: Специално Ферари 458 изобщо не ми харесва. И двете с MP4-12C са ми малко... "meh"...
П.П.2: malinakis, прочети малко преди да пишеш... MP4-12C e по-бързата кола...

по-бърза на драг
ама около писта си е по-бърза, виж сравнението на evo magazine и на car magazine и след това се изказвай по мой адрес

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”