Ако трябва нещо ще разглобя фара ако може да се преправи тая лупа ако има нещо което да я спира да свети?Само дайте идея ?
  Ако трябва нещо ще разглобя фара ако може да се преправи тая лупа ако има нещо което да я спира да свети?Само дайте идея ? 
 Ем гледам по принцип тия лупи имат вътре някакви ламаринки който правят светлината на черта да е от горе отсечена така са всички лупи гледам из интернет.Ако ги махна тия са като "бритон" на фара не му позволяват да свети на горе дали ще жъвнат малко или не?

Естествено ще се наложи да си поиграеш малко,но ако г/д са със същата големина мисля,че няма да има проблеми да се извърши тази интервенция
 Естествено ще се наложи да си поиграеш малко,но ако г/д са със същата големина мисля,че няма да има проблеми да се извърши тази интервенция  

feikot написа:ico.stoevb доволен съм,ама не е това което очаквах,иначе фасон голям имат.
бестлап,развиваш горните два,сваляш мигача и там на фара в долната му част има още един болт.Има и един бял пластмасов палец за уплътнение.Няма как да не излезе.

ся вземи си счупи мигача.Аз бях забравил,че ти е цял фара,това значи че друг не го държи.Като е цял,няма ли една пружинка с уше от към мигача,което се закача от вътре на един ламаринен издатък ?
 ся вземи си счупи мигача.Аз бях забравил,че ти е цял фара,това значи че друг не го държи.Като е цял,няма ли една пружинка с уше от към мигача,което се закача от вътре на един ламаринен издатък ?Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 67 госта