Държах я 4-5 километра така и не иска да загрее... ?
tdi fen написа:термостат
smirkb0y написа:Ходих в сервиз и ми казаха, че термостата ми бил наред ?
tonkata88 написа:Здравейте колеги, и при мен има подобен проблем, колата е Голф 3 ТДИ 90 коня. При мен загрява много рядко до 90 градуса. Трябва да я настъпвам доста за да загрее до 90, иначе си седи около 70. Казаха ми, че се дължи на термостата, защото бил летен, имало и зимен. Така купих колата миналата година Ноември месец. Възможно ли е да е от това?
Извинявам се, че пиша в темата на колегата.
UnLucky написа:Пич ....
Golf_Diesel_ написа:tonkata88 написа:Здравейте колеги, и при мен има подобен проблем, колата е Голф 3 ТДИ 90 коня. При мен загрява много рядко до 90 градуса. Трябва да я настъпвам доста за да загрее до 90, иначе си седи около 70. Казаха ми, че се дължи на термостата, защото бил летен, имало и зимен. Така купих колата миналата година Ноември месец. Възможно ли е да е от това?
Извинявам се, че пиша в темата на колегата.
Това със зимния и летния термостат за пръв път го чувамИначе и моята преди беше така, както при теб, но след като ми смениха температурния датчик, който струва 18лв започна да върви на 90 градуса.
milmar написа:UnLucky написа:Пич ....
Пич , извинявай ама нищо разумно не каза.
Към автора - смени си термостата , а преди това можеше да пуснеш търсачка и да ти излязат поне 10 страници с подобни теми !
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта