feikot написа:Е!ся вземи си счупи мигача.Аз бях забравил,че ти е цял фара,това значи че друг не го държи.Като е цял,няма ли една пружинка с уше от към мигача,което се закача от вътре на един ламаринен издатък ?
Ще видя след малко

feikot написа:Е!ся вземи си счупи мигача.Аз бях забравил,че ти е цял фара,това значи че друг не го държи.Като е цял,няма ли една пружинка с уше от към мигача,което се закача от вътре на един ламаринен издатък ?
feikot написа:Няма как да достигнеш до тоя болт при цял фар.Сигурно пластината влиза в отвор във фара и само стъпва на него.
feikot написа:А тоя болт,за който говорим,като се хване за фара,къде се хваща за купето като няма пластина ?
bobidi написа:feikot написа:А тоя болт,за който говорим,като се хване за фара,къде се хваща за купето като няма пластина ?
Колега както винаги само философстваш без да знаеш. Болта минава през "очиларката" която от своя страна се крепи по друг начин за купето. Разгледа ли въобще това което постнах?
COOLENSKI написа:Аз съм със сонар, но следващия модел. Та значи само 2 болта са, махаш ги, от 2те страни откъм дългите трябва да имаш 2 пластинки пластмасови, аз като слагах моите ги счупих и 2те. отзад при мигачите има 2 скоби който влизат в калника, не се държат с болтове, първо се вади откъм дългите и след това откъм мигачите. след като ги извадиш самото стъкло в случая пластмасата е хваната на 5-6 места с малки видии към корпуса и е залепена със силикон, а самата лупа се държи с реглажни болтове за корпуса, ще падне бая разфасоване докато стигнеш до нея, преди да се захванеш с каквото и да е мини да ти направят един реглаж на машина HELLA с лазер. аз си ги сложих една събота и до понеделник карах без реглаж и светеха всеки със собствено мнение имах бая ядове с колеги по пътищата, след реглажа си светят в линия и са ок. и аз съм с особено мнение за тях има визия но ефект, виж гаража ако имаш въпроси ще помагам. реглажа ми струваше 10 кинта
feikot написа:Еми те всички фарове се регулират дясно-ляво и горе-долу.Фабрично трябва да са настроени така,че като ти е настроен на къси,дългите да са настроени също.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта