Гледах доста предни капаци и накрая го измислих купих капак от голф 3 и го осакатих малко
 Гледах доста предни капаци и накрая го измислих купих капак от голф 3 и го осакатих малко   
 На първата снимка съм наложил решетка от Фиат Браво и направо си намразих колата
 идеята за тая решетка не беше моя
 , но за жалост нямаше нито един елемент без забелешка
 , но за жалост нямаше нито един елемент без забелешка  

... на снимките не се вижда точно, на живо е доста по-различно и лично на мене много ми харесва
 ... на снимките не се вижда точно, на живо е доста по-различно и лично на мене много ми харесва  

харесва ми
 харесва ми  

искам мнения, за да знам дали да ги пазаря или не. Недостатъка е, че или трябва да раздувам калници или да я вдигам, но ако ги взема по-натам задължително ще бъдат на по-ниски гуми
 искам мнения, за да знам дали да ги пазаря или не. Недостатъка е, че или трябва да раздувам калници или да я вдигам, но ако ги взема по-натам задължително ще бъдат на по-ниски гуми   тези са на 45 височина
 тези са на 45 височина

golfmk1 написа:Ако им сложиш 195/40/17 ще стане работата

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта