ако имаш в предвид тампоните над амортисиорите, не блъскат отпред са хванати за бомбето с м8 на 3 места а от зад са заварени. а за калта и прахта си има маншони(прахоуловители) погледни носачите там се вижда
Това какво представлява, че не съм много запознат, но ми е интересно. Лагер ли е или е нещо гумено и каквото и да е непонася ли големи динамични удари.
nikicar мисля че ще може да ти помогне 0888/613-018, иначе ги има в едно магазинче в града и зависи какъв е размера някой пат се налага да се поръчват. Ако не намериш нищо звънкай ще гледаме да уредим нещо
определено само съм виждал готовия продукт или вече сглобена конфигурация.....
определено имам желание и мисля как да направя нещо такова на Голф 2 .... въпроса е че иска мда е надеждно за което се иска да са здрави унибалите и планките .... което повлича много въпроси....
материали (вид на стоманата...) стругари (колко са надеждни като изработка на отделни компоненти) фрезисти... себестойност (не на последно място) надеждност.... устойчивост на износване.... как да ги запазиме по-дълго време без да се сменят.... .... И най-важния въпрос "ИМА ЛИ СМИСЪЛ???" ..... да не се окаже "Видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крака..."