Видях тези стопове в един клип а именно
1.26 та дали е възможно да се направи такъв стоп,то е ясно че е лед стоп но какво ще е нещото управляващо стоповете да мигат така?
Идея за стоп светлини стил порше къп?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Идея за стоп светлини стил порше къп?
Последна промяна от ANDREYO на Нед 03 юли 2011 18:52, променено общо 1 път.
Re: Идея за стоп светлини стил порше къп?
първото , което ми идва на ум е да си купиш блиц светлини , около 15лв комплекта са, за габарит отпред и вместо стандартните светлини използваш светодиоди
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Аз имам блицове.Ако се сменят светодиодите с червени ще се получи ефекта като втория клип.Но някой ак ознае какво да търсим за да постигнем ефекта като първия клип било то на светодиоди и обикновените крушки да сподели.
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Този "ефект" се получава, когато се снимат диодите с камера. На живо светлините не "трептят"!!! Гугълнете малко информация за диодите - обикновено "трептят" със 60 херца, което хората не долавят, за разлика от камерите...
Дори във вортекса има такава тема -> http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... flickering
Дори във вортекса има такава тема -> http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... flickering
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
погледни колега тук да видиш мерцедес го имат като екстра а не са диодите
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Окей, за Мерцедеса съм съгласен. Аз говорех за първия клип...
П.П.: Има такава тема във форума.
П.П.2: Моя грешка... Ето я темата, за която си мислех -> viewtopic.php?f=11&t=103151&start=0
Идеята е сходна, дано помогне...
П.П.: Има такава тема във форума.
П.П.2: Моя грешка... Ето я темата, за която си мислех -> viewtopic.php?f=11&t=103151&start=0
Идеята е сходна, дано помогне...
- DefX
- Автомобил:
- Двигател:
Колегата е прав , за диодите от първия клип. Това се получава от камерата и разликата в трептенията.
За клипа с мерцедеса - там не спирачките примигват, а аварийните светлини светкат при рязко спиране с ABS.
А ако искаш да си направиш хендмейд такива стопове , замисли се и за другите на пътя , дали няма да ги дразни или панира и да предизвикаш инцидент.
За клипа с мерцедеса - там не спирачките примигват, а аварийните светлини светкат при рязко спиране с ABS.
А ако искаш да си направиш хендмейд такива стопове , замисли се и за другите на пътя , дали няма да ги дразни или панира и да предизвикаш инцидент.

Аз имам подобен трети стоп,с някаква блиц схема която взех готова.При мен не може да мига толкова бързо като на Поршето, а мига 2 пъти бързо,1 сек чака и пак 2 пъти мига.С джъмпери мога да сменям вариантите но другите са много бавни и го оставих на този.Чаках да мине теста на времето и да видя как реагират другите шофьори на него и ефекта не е добре.Може би защото съм изписал W на него или заради блиц ефекта незнам но се заглеждат в него и на няколко пъти за малко да се нанижат на теглича.Така,че го свалям,а и една от страните на W то нещо ме базика и трябва да го доизмисля.
Блиц ефекта хо взех от "Направи си сам" схемите,има ги по магазини за електроника.
Блиц ефекта хо взех от "Направи си сам" схемите,има ги по магазини за електроника.
- 1,9TDI
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BMP
Това не ти ли допада повече?
Ако направиш като втория вариант със сигурност ще отнесеш някоя по-сериозна санкция
п.п. малко от после видях, че става въпрос за Г2
Ако направиш като втория вариант със сигурност ще отнесеш някоя по-сериозна санкция
п.п. малко от после видях, че става въпрос за Г2

- TDI stavrev
- Автомобил: MKV
- Двигател: BKD
На последния модел на Ауди S8 и S-класата дневните отпред и стоповете премигват също така мисля че е от честотата на диода.
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
И аз си мислех, че мигат...като гледах бугатито на един клип...ама се поразрових и разбрах, че просто камерата им хваща честотата..
- dandan
- Автомобил: Passat B5-5
- Двигател: AHA 2003
Това трябва да е поредното допълнение към подвижната дискотека 
...Ама щом ви кефи...

...Ама щом ви кефи...

Последна промяна от dandan на Вто 19 юли 2011 0:02, променено общо 1 път.
Дандан като не ти харесва си е твой проблем,момчетата се мъчат да си помогнат и ако не можеш ти да помогнеш, по-добре си затрай.
Последна промяна от yano на Сря 20 юли 2011 16:27, променено общо 1 път.
- BLADE8209
- Автомобил: Polo 6N2 2001
- Двигател: AMF + remap
Ами това с мигането може някой да не го кефи ама екстрата когато ти се задейства ABS-а да светнат авариините три пъти е супер като екстра да знаят другите участници в движението че ти спираш аварийно, ако продължава да се задейства ABS-а да продължава да светят аварийните. Само нязнам какъв сигнал и откаде трябва да се вземе от ABS-а. Ето над това ако някой се замисли няма да е зле.