автоморгата в Приселци, сега се сетих
Какво да направя с ръждясъл резервоар
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мене ми е много чудно къде ще намери колегата резервоар за това нещо! Аз имам опит с търсенето на части за японски коли и не е лека работа. Плюс това мисля че след като неговия го има този проблем, и този дето ще го намери евентуално ще е на същото дередже + това ще е седял някаде. Колегата си има втора употреба, мисля че трябва друго да се мисли!
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
One написа:batmilko написа: ... нищо нема а му струва на човека да се обади...... и Никси беше дал телефон на няква морга в "отстъпки"
batmilko как даде тела звъннах - нямат и копче за тази , бтв това е супер кофти кола откъм 2 ръка части ;(
Питай Никси за телефони на моргата, дето беше уговарял отстъпки, че не е постнал още
zaro написа:Мене ми е много чудно къде ще намери колегата резервоар за това нещо! Аз имам опит с търсенето на части за японски коли и не е лека работа. Плюс това мисля че след като неговия го има този проблем, и този дето ще го намери евентуално ще е на същото дередже + това ще е седял някаде. Колегата си има втора употреба, мисля че трябва друго да се мисли!
андзък
и аз за това си мисля за нещо с устоичиви на бензин бои и т.н.
2 -ръка си имам , вероятноста читав такъв е хипер малка, нов след месеци и с/у 300 лева......
баси приключението
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Какво да направя с ръждясъл резервоар
One написа:Какво да направя с раждясъл резервоар на мазда 121
ръждата отвътре прави бензина на боза и колата не иска да върви. ...
рЪждясвам mod edit: vaskoto1
Питай братлето (Scirocco GT II) - на Suziki Vitara така и не можа да го оправи. Сваля го няколко пъти, то не беше миене с вода, с разни препарати, киснене със сода каустик ... абе с каквото се сетиш. Няма оправия за съжаление.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
santo_trafficante написа:One нямаш късмет няма резервоар за съжаление![]()
п.с.това не е спам
10х много все пак за труда
накрая ще купя една пластмасова туба от 20-30 литра слагам в багажника - помпата вътре и пей сърце....
Вчера колата беше при чичо Владо(моя майстор) та там са изчистили всичко до блясък ама докога ще изкара не се знае , та там ми намекнаха за като единствена алтернатива тубата, викат с тия железни резервоари няма спасение тръгнат ли - туба
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дали няма да стане от фиеста? Доколкото знам мазда 121 и фиеста са 1:1 откъм окачване, двигатели, и т.н., може пък и резервоарите да са им еднакви?!
Иначе това с тубата доста несериозно ми звучи. Да не говорим, че ще мирише много в купето.
Според мен би трябвало ако го държиш пълен, да не ръждясва? Пробвай да го напълниш, и после да допълваш постоянно по 15л.
Иначе това с тубата доста несериозно ми звучи. Да не говорим, че ще мирише много в купето.
Според мен би трябвало ако го държиш пълен, да не ръждясва? Пробвай да го напълниш, и после да допълваш постоянно по 15л.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”