Телефона е на един колега, който от известно време без да е ровил нищо телефона му отказал да се свързва с домашната му мрежа, рутера е ТПЛинк340. Телефона цикли на получаване на ИП адрес и толкоз. Ресетнах рутера до заводски настройки и направих наново безжичната мрежа, като умишлено я оставих без парола и видима, да не би евентуално кодирането с парола да не отговаря нещо на мрежовата карта на галаксито. От телефона дадох да забрави всички запомнени до момента мрежи и пак не иска да се върже. Тук вече почва интересното, отидохме до нас да пробваме дали ще се върже за моята мрежа, която също не е защитена с парола и телефона се върза мигновено

аз съм с ТПЛинк641 Викам чакай да сложим парола на мрежата, сложихме и до тук, получаване на мрежов адрес и толкоз. Няма връзване, след което махнах паролата и това пак не иска да се върже. Немам думи направо

С лаптопа се връзвам и към двете мрежи без проблем и си мисля че проблема е в уйфая на телефона.
Галаксито е с андроид 2.2 и само толкоз знам за него. Чета за някакви руутвания, хард ресети и други подобни обаче не смея да рискувам.
Тази тема
viewtopic.php?f=67&t=218826&hilit=+%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B4 е с подобен проблем, само че в случая проблема е в галаксито си мисля аз.
Търсейки решение попаднах на това мнение
изтеглeте си root explorer и после влезте в data / misc / dhcp / изтрийте фаила dhcp_list и вече няма да има проблем.ако ресетнете рутера и пак не|иска пак влезте и изтрийте dhcp_list.
Изобщо обаче не открихме файла
Така че моля помагайте с идеи и съвети, пък утре ще го бориме