Аз имам малко по особен начин на приготвяне

. Житото и царевицата ги затворих в 5 литрови стъклени буркани с вода и ги оставих на слънцето...не че сега има, добре че ги сложих миналата седмица 

ilia_d008 написа:Съветвам вкиснатата царевица да бараш с ръкавици че каква е смрад няма миене после!

vucata написа:Емии един комшия уж беше ходил там за 2-3 дена, донесе една кофа с каракуди, дребни кустури каза, че имало но ги пуснал, и само това. Сега дойде един приятел вика на Сливнишкия имало шаран, вчера го захранили пред очите му със едри парчаци до 3-4 кила
и газ към Брезник. И там нищо, даже не се стопанисва, само раци. От там газ към с. Мещица, там преди село Расник има отбивка от ляво ако идвате от Брезник, от дясно ако идвате от Перник-тя е след разклона Расник. Там е хубаво, язовира е купен преди 5-6 дни, всеки ден пускат риба, дори вчера пуснаха 7 бидона със шарани около 800-до 1500гр. Говорих със шефа, много приятен човек, сподели че ще до направи много хубав с чадури, маси пейки, огнища навсякъде. Риба има даже вчера след като пуснаха шараните, те идваха около брега за да търсят нещо за хранене. Много съм доволен. 8лева на въдица за 12 часа, рибата не се плаща vucata написа:.... отидохме на Сливнишкия...не клъвна цял ден и нощ плюс сутринта...

Nafta написа:vucata написа:.... отидохме на Сливнишкия...не клъвна цял ден и нощ плюс сутринта...
Ми питай първо бе човек![]()
На нас последния път ни клъвна 1 каса бира и 10-тина скумрии на скаричката

Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта