vinixxx написа:110afn написа:Е то може да е и до 8000, но от колко почва червеното?
oT 5100
Много изчепваме темата, но като пишеш нещо го провери.Най малкото влез в Мобилето и разгледай
Грешката е моя, за А4 съм те разбрал
vinixxx написа:110afn написа:Е то може да е и до 8000, но от колко почва червеното?
oT 5100
pe6kata написа:emiltd написа:samo ra4na na zavoite написа:Колеги мисля,че тук му е мястото да ви попитам нормално ли е моя голф3 1.9 тди 1z да неможе да вдигне на пета предавка повече от 4000 оборота. Тогава е на 180км/ч . Казаха ми ,че бил с късите скорости каквото и да значи това.
1З развива максималната си мощност от 90к.с. при 4000рпм!Мисля че колата си ти е съвсем нормална,щом си дава данните,посочени от производителя
някакси немога да навържа смислово как второто мнение се отнася към първото
samo ra4na na zavoite написа:Колеги мисля,че тук му е мястото да ви попитам нормално ли е моя голф3 1.9 тди 1z да неможе да вдигне на пета предавка повече от 4000 оборота. Тогава е на 180км/ч . Казаха ми ,че бил с късите скорости каквото и да значи това.
Vasseto написа:Здравейте колеги,
помолих да отключат тремата за да сложа снимки на 1Z в действие.
Поздрави Вассето
WasteLand_TD написа:
Най-вероятно колегата Vasseto е със скорости ASD - най-дългите така да се каже, една идея по-дълги дори от CYP скоростите за AFN мотора.
При 2000 оборота са със 100км/ч(със стандартни за модела гуми)
...имам кутия от AAZ която е с 0.71 5-та предавка!)
WasteLand_TD написа:Колега с АСД на 2000 си с 100, при 2500 почти със 120.Погледни на снимките, че е точно така.
А снимката с 3000 оборота е под ъгъл и мисля, че не са точно 3000.
Нека колегата направи точна снимка при 3000 оборота или пък да погледне кода на скоростите.
А за кутията , ако ще я продавам , ще е цялата.Не знам колко да и искам...не съм мислил
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта