Пичовете са отзивчиви, но ходил ли е някой при тях с проблем с километража. Няма човек в Б-я, който да им разбира на таблата. Има само много които твърдят, че разбират. Ама едно е да си ключар, друго е да разбираш от висша електроника
От доста време търся начин да благодаря на Vladko. По мой наблюдения, за 15 минути дето се видяхме, момчето е много навътре в автомобилната електроника. За по малко от минута ми разясни кое как е по проблема ми /сменях табло на Г4 с такова от по-нов Г4/ и отстрани нежеланите светлини по него. Направи нещото което в Монтана за 4 места ми казаха че е невъзможно да бъде направено. Както казах и по-горе, момчето знае какво прави. Успех
Успех на Влади и на Пепи в новото ателие!Един път съм ходил при тях да закарам Lucano,след като се запознах с тях,разбрах какви пичове са. Още един път благодаря на Влади,че ми смени долната част на ключа и не искам да казвам какво ми струваше,че чак ме е срам,а на друго място ми искаха бастословна сума,но ще му се реванширам по друг начин и съм му обещал. Още един път благодаря и успех!
Изключително точни. И Владко и колегата му. Помагали са ми както на място, така и по телефона - не помня колко пъти вече. Имам приятели които съм пращал при тях и са оставали много доволни. Професионалисти са.
Още един доволен клиент Въпреки личните премеждия на Влади и моето закъснение, бях посрещнат подобаващо и с необходимото внимание За капак на всичко - експресна и професионална работа
Аз отново да изкажа благодарности към Владко. Втора изключително прецизна намеса от негова страна по едно табло. Сега отчита по-добре от полицейски радар, а даваше в + поне по 10 км отгоре. За 2 минути оправи нещата. Много е в нещата тоя човек, шапка му свалям. При работно време до 14 часа в събота, той в 15 часа обикаляше по улиците да се занимава с моята личност без да е длъжен да го прави....