Аз и аз мислех да си слагам такова колега ама със променлива геометрия на лопатките. И беше немско- Бош. Хората от магазина казах, че гаранция вдигало ПОНЕ 50 коня. И като му сложа и едно такова като на снимката и мисля да ходя на драг състезанията в Москва. Гаранция ще ги избия!!!
П.П. Цял ден я гледам тая тема и се съсипвам да се смея. Определено някой вади луди пари от заблуденото население....
Баце, вместо да слагаш туй вентилаторче преди въздушния филтЕр, го сложи в ауспуха, ама обърнато... Ем че смуче повече от филтарО ем че изпуска повече през ауспохОт Минимум +40 конйове
Аз си мисля, че ще е по-добре да го сложи на предния капак или някъде на решетката, прикрепено с професионални миши опашки. И така, колкото повече газ му дава на Пасатора, толко повече ветър ще го духа вентилатора, съответно повече конйе ще показва на километража. След тази изключително сложна и опасна интервенция, си мисля че Garett ще се откажат от производството на турбини и ще се принесат в Япония, в завода на вентилаторите, като чираци естествено.
При братята китайци, колега... Как може да се съмнявате в китайския Енженерен гений. Хората, способни да създадат това - , не може да ги уплаши правенето на конски сили със сто ватови духалки Аз съм сигурен, че там някъде, в завода на видния китайски учен Ха Рихло Пдъск се решават енергийните проблеми на човечеството, като се създават двигатели с КПД от порядък на поне 300%, монтирани на китайски скутерчета и миксери, които не само, че са перпетум мобиле, но могат и да готвят палачинки, да приемат телефонни обаждания и да гледат деца. Затова всеки, който е направил грешката да осмее това вИнтилаторче, моля бързо да си преосмисли гледната точка и да осъзнае, че спира целия световен прогрес
Колега май не ти е мнооо прясна наденицата Как със тая играчка ше вдигнеш 30 катъра бре? На мойта кола със заводско турбо има само 9 коня разлика спрямо атмосферката и е смятано от една камара умни глави. А ти със тая духалка със съмнително качество и произход 30коня
Не мога да повярвам,че се изписаха 6 страници... vasex ще ме извиняваш приятелю но много си наивен.Помисли малко трезво прочети и ще видиш,че тая перка е ташак.