Колеги искам да ми помогнете..
Какъв голф може да вземе това говедо на 402м ?
И ако има такъв искам да го помоля нещо .. ако е в Бургаска област да дойде събота (бензина от мен ако със сигурност вземе сивика) да направи една врътка.. че едно пишлеме много ме ядосва и много мутрее искам просто някой да му натърка носа.. дайте някакви идей ..
Просто пича каза.. мен голф неможе да ме вземе каквото и да прави и никога няма да може.. (?!?!?)
Mackata? Бате Андре ти можеш ли да се вкл. ? казвай ако ти трябва бенз добавки и такива работи да ги слагаме и да идваш да види отзаде емблемката как стой ?
Хонда Сивик 06' 140кс vs. Голф
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/honda/civic/
я кажи кой точно civic е този? да му видим поне ТТ данните
Ако е сток или малко пипан (наистина 140кс) много голфове ще го отупат 
я кажи кой точно civic е този? да му видим поне ТТ данните

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
ако е този civic - гледам че е 15.5 на 1/4 миля, което означава, че леко пипан KR или ABF ще го отвее.
Като гледам сайта на бургазлии, най-добрия им голф е 16.5, докато примерно колегата MK2 прави със сток КР 15.9 на Божура. Абе може да го пробваме този пич ако имам път към морето
(ама май не се очертава нещо, че скоро се прибрах).
Иначе ако идвате към Сливен, свирни да си премерим ...
Като гледам сайта на бургазлии, най-добрия им голф е 16.5, докато примерно колегата MK2 прави със сток КР 15.9 на Божура. Абе може да го пробваме този пич ако имам път към морето

Иначе ако идвате към Сливен, свирни да си премерим ...

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
да точно този сивик е .. браво дето го намери .. това са времена по г-тайм.. просто ме интересува някой от бургас.. ако трябва да пише на лични да дойде и да го сцепи .. черпенето е от мен
Само обърни внимание г3-ката (която е на един приятел) какво време е дала и ще ти стане ясно колко е точен тоз г-тайм

Само обърни внимание г3-ката (която е на един приятел) какво време е дала и ще ти стане ясно колко е точен тоз г-тайм
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:asskoGTI написа:много е тромава тая уонда бря....къде па ги направи тия 15ки....по нанадолнището преди Бургас ли
с Г-тек ги е правилфабрично е над 8сек до 100, поне според братушките, друг е въпроса, че няма 140к.с. хонда сивик, ама айде
малко ме съмнява да напрай толко по г-тек ама айде......
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Има има .. намерих каталози на хонда... мани ги тез руските сайтове .. има със сигурност.. само че ми е интересно как пък си помисли че е дръпнал тойота мр2 .. щото пича с тойотата е от моята компания и вика такова нещо няма тоз е някакъв ненормалник
мр-ката прави за 6.6 до 100 без спортен режим на валовете 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”