Та здравейте, по повод сбирката в Дебнево обмисляме нова подобна някъде около Плевен/Ловеч/Троян на датите 23-24 Юли 2011. Нека тук обсъдим идеите, който има такива моля да сподели, защото сега първото предложение е да се проведе около Горталово(имало река, беседки и обособени места за палатки, така ми казаха познати, не съм ходил), което е на 15 км от Плевен, 35 км от Ловеч и 70 км от Троян. Идеята е мястото да бъде сравнително
равно-отдалечено от всички градове, за да може да бъде достъпно за повече хора, защото все пак са си разходи... Споделете идеи и предложения, за да може да се съберем и дано да имаме възможността да се случи за да се запознаем с повече колеги и прекараме приятно. И другото - тъй като досега не съм организирал подобно мероприятие, нека някой сподели дали трябва да се вземат някакви действия спрямо институции или органи, за да бъде евентуалната сбирка издържана откъм организация напълно.
Ето горе-долу къде се пада първото място, вече ако някой е ходил ако може да сподели по-точен маршрут до еко пътеката...
От Плевен:

От Ловеч:

От Троян:

Може би би било най-добре да бъде някъде около Ловеч(все пак е по средата), защото като гледам сега Горталово си е най-близко до Плевен и нека не изглежда егоистично... Така, че ако някой има идея моля да я сподели!