Здравейте колеги проблема ми е следния,
Имам един оригинален ключ с чип за имобилайзера и идеята ми бе да сваля чипа и да го сложа на ключалката, да ама не значи чипа трябва да седи точно срещу патрона ако е отстрани не хваща. Ако извадя ринга на ключалката става много грозно, евентуално от друга кола да взема ринга и да го скрия някаде. Моля ако някой знае по добър начин да сподели че 150лв за ключ не ми се дават.
Имобилайзер??????
- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Имобилайзер??????
Ми аз лично съм махал чипа от ключа и го държа в ръката си и я слагам назад към задната седалка и си хваща.Сложих го отзад на кората и там хвана, карах един приятел да върти и като се отдалечих на 20см от колата чак тогава не иска да запали(в смисъл пали и гасне веднага), щом си вкарах ръката в купето запали веднага. Не знам при тебе защо не иска, да не би гривната нещо да ти прави проблеми ?
- BLADE8209
- Автомобил: Polo 6N2 2001
- Двигател: AMF + remap
Ами съмнявам се. Няма как да хващта от 20 см доколкото знам да 10мм отчита када.
- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
BLADE8209 написа:Ами съмнявам се. Няма как да хващта от 20 см доколкото знам да 10мм отчита када.
Еми пробвай на някоя друга кола какво ще стане нищо не губиш

- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За твоята кола,ключа струва 60лв. но ако не ти се дават и те,а искаш да си оставиш колата без каквато и да е защита,то тогава можеш да сложиш друг четец и да залепиш чипа на него.
- BLADE8209
- Автомобил: Polo 6N2 2001
- Двигател: AMF + remap
Vladko написа:За твоята кола,ключа струва 60лв. но ако не ти се дават и те,а искаш да си оставиш колата без каквато и да е защита,то тогава можеш да сложиш друг четец и да залепиш чипа на него.
Благодаря колега за отговора, бих си направил нов ключ но от 3 месеца не са ни давали заплата и сумата от 60 за нов ключ ми се вижда непосилна за момента (не че друг четец ще е по евтин).
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”