От Еконт нямам добри впечатления...три пъти съм се ползвала от техните услуги..първия път объркаха адреса и така и не дойдоха, втория път дойдоха доста по- късно от максималното работно време но ф-мата, което им бях посочила, т.е. трябваше да ги почакам повечко, за да вземат пратката все пак, третия път не помня вече какво беше..
Куриерска тема.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
За България ползвам Спиди, за чужбина UPS или DHL, никакви грижи и с трите фирми
От Еконт нямам добри впечатления...три пъти съм се ползвала от техните услуги..първия път объркаха адреса и така и не дойдоха, втория път дойдоха доста по- късно от максималното работно време но ф-мата, което им бях посочила, т.е. трябваше да ги почакам повечко, за да вземат пратката все пак, третия път не помня вече какво беше..
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
да "Ин Тайм" бяха супер е сега било скъпоOne написа:Санто , не разбра ли, че не ние определяме кое е спам и кое не
за нас са сладки приказки , за моРдераторите е спам
тъй че с "п.с.това не е спам" нищо не праиш
)))
иначе Интайм бяха много точни но скъпи за клиентите, на които 99% пращам за тяхна сметка
п.с. това не е спам
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
я да се изкажа и аз....DHL за Германия - а нема нужда. Съюзили са се с немските пощи и са под сякаква критика като цяло - пример: не ми носат пратката на вратата а ми пускат бележка да ходя да си я взема!!! Друго е с UPS, обаче от България за Германия съм ползвал само TNT - много съм доволен от тях.
Гласувах за UPS
Гласувах за UPS
Последна промяна от buFka на Чет 24 авг 2006 11:29, променено общо 1 път.
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
Имаше една, мисля "Блу експрес мейл" се думаше - БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ НЕЯ!!!
Защо ли?! Ами защото чаках една пратка около месец и след като ме хванаха бесните и ги открих тия от службата не можете да си представите какво ми казаха: Пратката е получена от Вас еди кога си в еди колко си часа! Да, ама Не!!! Ако знаете какво стана после...
Защо ли?! Ами защото чаках една пратка около месец и след като ме хванаха бесните и ги открих тия от службата не можете да си представите какво ми казаха: Пратката е получена от Вас еди кога си в еди колко си часа! Да, ама Не!!! Ако знаете какво стана после...
- teo_ss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
така аз гласувах за Други оте я немаше
става въпрос за Леон-Ама мисля че имат нещо общо с Лео Експрес но какво точно незнам
С Леон-ама пратките всеки ден пристигат на време (разбирай 9-10ч. , еконт идват към 11,30 а Спиди когато си искат ) и цените са им доста добри.Е имаха една изцепка, им се беше счупил буса и присигнаха към 13 ч. но това се случва на всеки.
става въпрос за Леон-Ама мисля че имат нещо общо с Лео Експрес но какво точно незнам
С Леон-ама пратките всеки ден пристигат на време (разбирай 9-10ч. , еконт идват към 11,30 а Спиди когато си искат ) и цените са им доста добри.Е имаха една изцепка, им се беше счупил буса и присигнаха към 13 ч. но това се случва на всеки.
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, аз самият съм бивш служител на Еконт.Някъде около 3 годинки работих там, и по разбираеми причини няма да гласувам, защото съм пристрастен
Та въпроса коя куриерска фирма да се ползва е подобен на този каква кола да си купя
- зависи за какво ще я ползваш и колко пари ти се дават...Във повечето големи куриерски фирми работата е ужасно много, проади което - текучеството е голямо, от там идват и вариациите в качеството. Според мен дори може да се говори за регионално разделение - в някои райони едни фирми са по-дибри, в други райони-други, така че зависи къде изпращаш/получаваш. Зависи също за какви пратки става въпрос защото ако са много на брой писъмца нещата стоят по един начин, а ако са палети по няколко стотин килограма - по друг...
Отделна тема са условията за застраховане на пратките....
Извинете ме ама се отплеснах малко, Л&Р ако искаш пиши ми на ЛС за какви точно пратки ползваш куриери,за да не ти спамя темата, ще се радвам ако мога да ти помогна
Отделна тема са условията за застраховане на пратките....
Извинете ме ама се отплеснах малко, Л&Р ако искаш пиши ми на ЛС за какви точно пратки ползваш куриери,за да не ти спамя темата, ще се радвам ако мога да ти помогна
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Re: Куриерска тема.
L&R написа:Местния спиди са ужасни , ако искаш нещо да стигне бавно и скъпо това е фирмата!
отново го доказват
Върни се в “ОФФ-Топик - други”