Stefan написа:Сърдете се на колегата ви с АТВ-то
Мен пък по-страшно ми се видя ,когато порядъчно наквасена с домашна ракия чичка стреляше с пистолета си на пет метра от главите ни посред нощ,отколкото от едно кръгче с АТВ!!!
Stefan написа:Сърдете се на приятелите му, които вместо да го спрат, му гледаха сейра отстрани
На същите тези които първи отидоха да спрът разрушаването на колибата по-миналата година ли???
Ако имаш нещо лично към нас,въпреки че за три години откакто посещаваме събора ,като гостоприемен домакин не дойде нито един път едно здрасти да кажеш и да се запознаем,не го използвай като причина че събор няма да има и да ни изкарваш черните овце пред хората,пък събор ако искаш организирай това си е твое решение!!!

, защото е невероятно трудно да се направи или каквато и да е друга "гениалност" - да се снима кола и регистрационен номер! Има хора, които са доста запознати с всичките аспекти и на организация и са минали през това, не можем да се сърдим на тях, ако няма Рожен 2011, но идеята ми е, че винаги може да се намери някой "ентелегент" и да прави простотии и някой друг да ги отнесе, а не би трябвало да е така...

там си е писта и няма проблеми от подобни изяви, а при нас всеки знае, че по важно е самата идея да се съберем, пиене, хапване и т.н.
и подобен вид напъване да изпъкне някой си с пилаж, ръчни, или четериколки разни напомнящи за детството им, не стига че е смешно, а и малко нали незряло 

а може и да пресъздадем сценка от Шипка