gti написа:На същите тези които първи отидоха да спрът разрушаването на колибата по-миналата година ли???
Ако имаш нещо лично към нас,въпреки че за три години откакто посещаваме събора ,като гостоприемен домакин не дойде нито един път едно здрасти да кажеш и да се запознаем,не го използвай като причина че събор няма да има и да ни изкарваш черните овце пред хората,пък събор ако искаш организирай това си е твое решение!!!
Деане, само едно ще те попитам - КАКВО НАПРАВИ ТИ, ЗА ДА СПРЕШ РОСЕН

Аз на този събор спирам поне 20 местни мотористи да не идват и да не ви развалят барбекюто

С това ще се овери следващия организатор (ако някога има такъв). Тогава той ще трябва да намери начин да ги спре, тъй като това вече няма да е моя работа

Не включвай колибата от миналата година, тъй като и онази случка ми е ясна. Неможеш да претендираш че сте направили нещо, след като верандата е изкъртена и я няма. Ако бяхте направили нещо, всичко щеше да си е там. Ако аз бях там щях да направя нещо, но се бях прибрал вече скапан от дългия ден

Другото - с доста от твоите приятели се познаваме лично, това че с теб съм пропуснал да се запозная е било поради многото ангажименти. Ако за тази година оредиш човек, който да се занимава със всичко, обещавам да се запознаем, да си поговорим и да ти изясня някои мътни за теб неща
Тази година и двамата бяхме на истинския събор и видяхме за какво става въпрос. Кажи ми, видя ли някоя неконтролируема изцепка сред толкова хиляди хора. Тук имаше един, който вдигна всички на крак и трябваше да се стигне до масова разправа

Доста неща мога да кажа и да обясня, така че да се съгласиш със мен, но с писане това не става
Към всички останали надъхани организатори - който не се е захванал, той не знае какво го чака и накрая за какво го е правил

Това дали тук ще го направите или във вашия край е едно и също. Хората които ще дойдат са едни и същи, проблемите също. Разликата е, че тук ще ви ориентирам какво ви чака а там ще си го карате на сляпо
На 99% съм сигурен, че няма да се намери луд човек, който да поеме тази отговорност, така че всички коментари от тук на татък вече са излишни

Васко, всичко може, но когато ние намерим начина да си се оправяме с нашите си проблеми а не да търсим полицията или някой друг да ни ги оправя

Аз предложих миналата година нещо, но не беше прието а беше отхвърлено. Докато нещата си стоят така, проблеми винаги ще си има и винаги ще се повтарят от едни и същи хора