Какви пари мога да взема на ударен Г4 1.9 ТДИ
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Какви пари мога да взема на ударен Г4 1.9 ТДИ
морално остаряла кола с толкова сериозен удар не е рентабилно да се прави. Ако имаш каско, щипи от там квото можеш, зимаj си колата, свали продаваемите части и другото го давай на моргата. Ше изкараш най-много пари и то бързи
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
С продажба на части освен доста нерви друго няма да изкара
извинявам се че се намесвам в темата,но съм тенекеджия и не можах да устоя
по това което се вижда от снимките-удара е доста серьозен и според мен ремонта на колата ще излезе доста скъп,ако искаш да се възстанови качествено
по добре си намисли цена и я пускай така за продаване,все някой ще я вземе
автоморга няма да ти платят повече от 1000-1200лв
успех с продажбата

по това което се вижда от снимките-удара е доста серьозен и според мен ремонта на колата ще излезе доста скъп,ако искаш да се възстанови качествено
по добре си намисли цена и я пускай така за продаване,все някой ще я вземе
автоморга няма да ти платят повече от 1000-1200лв
успех с продажбата
- garmini
- Автомобил:
- Двигател:
Колега според мен не се занимавай да я правиш.Ако пък решиш да я оправиш ще се движи посукана.В нормалните страни щом е ударена странично и са изкривени гредите е тоталка.Според мен най-добрия вариант е да ти изплатат от каското колкото дадат и да ти я остават да си я продаваш на части.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Аз не съм тенекиджия като колегата по-горе, ама съм на неговото мнение. На първите снимки не изглеждаха така зле нещата, но след като видях шоферската страна
Според мен изобщо не се занимавай с тая кола. Щом моторът е читав и си сложил лев на него вземи си някоя лъскава 1.4 и си прехвърли всичко от твоята. Така ще имаш и един двигател с периферия и скорости за продаване даже
Каското тоталка ли ти я сметнаха?

Според мен изобщо не се занимавай с тая кола. Щом моторът е читав и си сложил лев на него вземи си някоя лъскава 1.4 и си прехвърли всичко от твоята. Така ще имаш и един двигател с периферия и скорости за продаване даже

- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:Аз не съм тенекиджия като колегата по-горе, ама съм на неговото мнение. На първите снимки не изглеждаха така зле нещата, но след като видях шоферската страна![]()
Според мен изобщо не се занимавай с тая кола. Щом моторът е читав и си сложил лев на него вземи си някоя лъскава 1.4 и си прехвърли всичко от твоята. Така ще имаш и един двигател с периферия и скорости за продаване даже![]()
Няма много смисъл да сади дизелов мотор в купе с бензинов - маса неща трябва да се сменят и дори и да стане, винаги ще кара правеняк.

От последните снимки наистина става ясно, че няма много смисъл да се прави.
Дано да е имал каско колегата.

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Е, дадох му идея на човека просто. Той има почти здрава дизелова кола, отпред нищо й няма. Има табло, има инсталация има ЕКУ, просто маха от едната и слага на другата. Ама дали има време, пари, нерви и желание е съвсем отделен въпрос, който разбира се е добре да си го зададе предварително, ако се навие да прави подобно нещо 

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Пиши на лично какви пари търсиш. Снимай ми тавана отзад и левия праг при отворени врати.
Значи, след малка обиколка на моргите в София стана ясно че за такава кола не може да се вземе повече от 1500лв. максимум.
И затова колата няма да се дава на морга. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
По-добре я пусни за продан като цяла кола с регистрация,в моргите няма да те позлатят.Пък ако ти се занимава с ремонт,дай да я огледам и да ти направя оферта.Автомбила е напълно възстановим,вярно - ще трябв да се отделят парички и време...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”