radinski написа:... и ти в позицията на техен представител да организираш...
Пак не ме разбирате - аз няма да правя и да отговарям за никой и за нищо

Предложенията към човека или хората (ако има такива), които биха се заели с организацията, не към мен. Аз не искам да фигурирам никъде

gti написа:Аз и нищо не мога да направя ,нито съм му баща нито майка,нито нося някаква отговорност за него,човека си има глава на раменете и си взима решения с нея.И продължавам да твърдя че случката с АТВ-то не беше толкова страшна и фатална колкото се изкара.
Деане, та той ви е приятел, кой трябва да го вразуми. Гледам, че накрая и най-големите от форума неискаха да го накажат - защо ли

За какво говорим повече и на къде сме тръгнали

gti написа:Не претендирам за абсолютно никакви заслуги,просто ти казвам че никой от нас не е дошъл да съботира събора ,както излиза от написаното преди това.А колкото до колибата ,като си спомня как се беше разпалил огъня ,освен верандата до сутринта и колибата нямаше да я има.![]()
![]()
![]()
Замисли се кой беше Fair Men

gti написа:Радвам се че това е причината а не друга с каквото впечетление съм останал.
Ще се постарая лично да се запознаем при следващия събор, тъй като има какво да си кажем

gti написа:В интерес на истината видях няколко,но за тях си имаше полиция,хора от организацията имаше само на входовете и около сцената.И тук трябва да е така,но това че куките предпочитат да цъкат на двайски зад някой храст вместо да си вършат работата е друг въпрос.
Съмнява ме, но както и да е