Рожен 2011 - 27 и 28 август

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Re: Рожен?

Мнениеот Stefan » Пет 08 юли 2011 18:26

radinski написа:... и ти в позицията на техен представител да организираш...

Пак не ме разбирате - аз няма да правя и да отговарям за никой и за нищо :!: :!: :!: Преди всеки събор приказки хиляди :!: Повреме на всеки събор все едно и също и след всеки събор кой от където е :arrow:

Предложенията към човека или хората (ако има такива), които биха се заели с организацията, не към мен. Аз не искам да фигурирам никъде :!: Предпочитам цял ден да си хапвам с приятели и да се запознавам с тези, с които не се познаваме, да не мисля за нищо, както всички до сега са го правили :wink:

gti написа:Аз и нищо не мога да направя ,нито съм му баща нито майка,нито нося някаква отговорност за него,човека си има глава на раменете и си взима решения с нея.И продължавам да твърдя че случката с АТВ-то не беше толкова страшна и фатална колкото се изкара.

Деане, та той ви е приятел, кой трябва да го вразуми. Гледам, че накрая и най-големите от форума неискаха да го накажат - защо ли :wink: Казах ти, че аз спирам всички местни надъхани мотористи и какви ли още не, а вие неможете да спрете един човек, който ще ми казва - "ти ли ще ми кажеш какво да правя - ще си правя каквото си искам".

За какво говорим повече и на къде сме тръгнали :?:

gti написа:Не претендирам за абсолютно никакви заслуги,просто ти казвам че никой от нас не е дошъл да съботира събора ,както излиза от написаното преди това.А колкото до колибата ,като си спомня как се беше разпалил огъня ,освен верандата до сутринта и колибата нямаше да я има. :idea: mhihi mhihi

Замисли се кой беше Fair Men :wink: Не е случаен човек :!:

gti написа:Радвам се че това е причината а не друга с каквото впечетление съм останал.

Ще се постарая лично да се запознаем при следващия събор, тъй като има какво да си кажем :beer

gti написа:В интерес на истината видях няколко,но за тях си имаше полиция,хора от организацията имаше само на входовете и около сцената.И тук трябва да е така,но това че куките предпочитат да цъкат на двайски зад някой храст вместо да си вършат работата е друг въпрос. :idea:

Съмнява ме, но както и да е ;) Едва ли се е стигнало до масова разправа :roll: Хиляди пъти съм го обяснил, че събора на Рожен е незаконен и няма как да се узакони, затова нетрябва да се стига до полиция а сами трябва да се справяме с проблемите си :!: Казах, че доста неща мога да ти разясня за абсолютно всичко, но с писане нестава ;)

Потребителски аватар
geniboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот geniboy » Пет 08 юли 2011 18:35

Колега искам само да ми отговориш на няколко въпроса,ако твоето дете играеше на поляната и аз мина с АТВ то на две гуми няколко пъти с мръсна газ ти ми кажи това дали ще е проблем за теб.

Последна промяна от geniboy на Съб 09 юли 2011 9:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dj mg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj mg » Пет 08 юли 2011 18:44

radinski написа:Сега вече бих искал мнението на представител на клуба като сдружение да каже ще го бъде ли или няма да го бъде.

Колегата Radinski е прав време е някои представител на клуба да се включи и да се разбере

Потребителски аватар
hoax
Автомобил: VW Golf II
Двигател: GX

Мнениеот hoax » Пет 08 юли 2011 19:19

хора хайде моля ви се четете го този форум не пишете само постове! :!: Няма да го има ! Организатора ви каза най-малко 4 пъти до сега, че няма да има Рожен :)

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Пет 08 юли 2011 21:19

hoax написа:хора хайде моля ви се четете го този форум не пишете само постове! :!: Няма да го има ! Организатора ви каза най-малко 4 пъти до сега, че няма да има Рожен :)

Еми нека я заключат и няма да може да се пише,а който иска ще прочете :012:

Потребителски аватар
rabotnika
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: AJM++

Re: Рожен?ОТЛАГА СЕ!!!

Мнениеот rabotnika » Пет 08 юли 2011 21:28

Поправих заглавието

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Пет 08 юли 2011 21:47

Според мен ще е хубаво темата да остане отключена, защото все пак може някой да се заеме със мероприятието, и темата може да остане като информативна.
За целта ще е хубаво и да се спре хвърлянето на боб, и всички спорове.

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Пет 08 юли 2011 22:31

Присъствал съм на 5 Роженски събора
Винаги е имало по нещо, което да помрачи прекрасната атмосфера.
От както се разрастна мероприятието, клуба винаги е заставал зад Стефан и го е подкрепял.
Винаги сме разчитали на личните му познанства и контакти на местно ниво.
Не отклонявайте темата за финанси, въобще не става дума за средства за организация.
Става дума за самосъзнание и елементарно възпитание.
Респект и уважение към човека поел голяма отговорност.
На Стефан вече му омръзна да бере грижа за всичко и всички.
След като не желае да се нагърбва за пореден път, клуба уважава решението му и го подкрепя.

За всичко станало през годините не ми се коментира, няма смисъл да ровиме отново.
За резачката миналата година лично аз помолих момчето от Чепеларе да нареже клоните на падналите изсъхнали борове в средата на поляните.
Дърветата са паднали и стоят така от години и по-добре да гориме от тях, отколкото да се режат здрави дървета, бараки, колиби и пр.

radinski, до този момент клуба не е имал мероприятие на морето.
Мисля, че точно това е момента да покажете колко единна и задружна е бургаската група.
Помислете, давайте идеи ще го мислиме.С финансите ще се оправиме някак.
Иде реч за догодина за да се планува от всички.
Сигурен съм, че Стефан както и много други ще присъстват с удоволствие

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Пет 08 юли 2011 22:57

Идеята на Радински е чудесна.
Бих се радвал за сбирка на морето.
Бих присъствал с голям мерак.
А и смятам , че лятото това е най - подходящото място .
Но отделно като гледам за какви изцепки става въпрос ще ни трябват около милион спасители.
Чудя се кой ще се наеме с отговорната работа да опази стотици подпийнали колеги да влизат в морето , защото нали знаете кои плувци се губят в него.
:да:

KirilGeorgiev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Пет 08 юли 2011 23:01

В тази тема работата се получава като в онази приказка дето всички искат в рая ама никой не ще да мре mhihi

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Съб 09 юли 2011 6:17

Като всяко нещо, което с времето се разраства и комерсиализира,докарва със себе си проблеми от всякакъв тип, с които организатора трябва да се справя. Затяга колана с мерките, ограниченията и т.н, за да няма изцепки. То това да не е джунгла, че всеки да прави каквото си иска и да мрънка " аз не съм отишъл да се съобразявам с правила", който не иска знае какво да прави.

Имайки предвид колко е нелегален този събор не виждам каква подкрепа очаквате от когото и да е.
Вие ще се подпишете ли някой друг да отиде на частен имот и да прави каквото си иска и после вас да търсят? Едва ли? Ама на всички им се ходи на чужд купон :)
Няма кой сам да си сложи главата в торбата, за да могат другите (включително и аз) да ядем кюфтенца на скаричка :)

Нямаше проблем докато бяха малко колите, хората имаха нещо на втория етаж и нереализираните състезатели липсваха.

Жалко наистина, че няма да се проведе събора, но това може да помогне само за една по-добра организация на нещо предстоящо. И за да има ред ще трябва да падат глави, българина по друг начин не знае особено след употреба на любимия ни "ракиджос" :).

Така че, всички мераклии да насочат вниманието си към това какво могат те да направят, защото от разстояние не става да помагаш и организираш.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 09 юли 2011 9:30

Интересното е друго - 88296 потребители, от които незнам колко са активни, но нито един няма желанието да ме замени :roll: В предишни теми от минали години чета много силни приказки, но сега ще си покаже че наистина са били само приказки :!:

Отдавна чета в календара - Клубът организира събор на Рожен :!: Питам се сега къде е клубът като организация, като сдружение или каквото е там? Аз ли съм клубът или :roll:

Успех на Бургаската група от мен с организирането на морския ни събор. Ако имате нужда от помощ, с удоволствие бих ви помогнал с нещо, макар и от разстояние :beer

Потребителски аватар
geniboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот geniboy » Съб 09 юли 2011 9:37

Aз мога само за едно да съжалявам,че няма да се съберем пак с миналогодишните момчета от Ст.Загора,Пловдив и Хасково.Те са уникални пичове,знаят как да се забавляват на такива мероприятия.

Потребителски аватар
radinski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот radinski » Съб 09 юли 2011 11:58

Добър ден колеги!
Найстина много много съжаляваме за отлагането на този събор. Заставаме напълно зад Колегата Stefan без абслолютно никакви упреци или лоши чувства.
Отностно Морския събор. Тази идея доста се дискутира в нашите среди , но единствено факта, че Рожен досега съществуваше и че ако има още един събор в календарът ще стане много много претрупано и няма да има такава успеваемост. Сега обаче нещата се променят и ние сериозно обмисляме варианти за морски събор. Един от проблемите които възниква на първо четене е , че по морето няма такива големи поляни които да поемат толкова много автомобили .С изцяло жаргонно звучене бих казал " ТОва строителство е@a мамата на всички възможни места за къмпинг". Както знаят повечето от вас на морето около Приморско се организира летен мото събор който по нищо не отстъпва като капацитет пък дори и по- случващи се глупости и проблеми на нашия. Ще се опитаме да проверим как стои организацията какво трябва да се направи в най-кратки срокове и ще ви уведомим за последствията. Във никакъв случай с този ни пост не се ангажираме , че ще има събор на морето за тази година. Ще направим всичко възможно все пак .
МОЛЯ ТОЗИ НИ ПОСТ ДА НЕ СЕ ТЪЛКУВА КАТО ОБЕЩАНИЕ ЗА МОРСКИ СЪБОР.

Потребителски аватар
rabotnika
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: AJM++

Мнениеот rabotnika » Съб 09 юли 2011 12:02

Stefan написа:Интересното е друго - 88296 потребители, от които незнам колко са активни, но нито един няма желанието да ме замени :roll: В предишни теми от минали години чета много силни приказки, но сега ще си покаже че наистина са били само приказки :!:

Отдавна чета в календара - Клубът организира събор на Рожен :!: Питам се сега къде е клубът като организация, като сдружение или каквото е там? Аз ли съм клубът или :roll:

Успех на Бургаската група от мен с организирането на морския ни събор. Ако имате нужда от помощ, с удоволствие бих ви помогнал с нещо, макар и от разстояние :beer

Колега явно ти си клубът! Много тъпо!
Ако можех да помогна с нещо или поне да ми беше на 100 тина км. рожен с удоволствие бих пътувал ако се налага всеки ден само за да помогна за организацията но ........ уви

Върни се в “Организационен”