-Maxxx- написа:А аз не разбрах ти с този цвят ли ще ги оставяш или ще боядисваш или можеби стикери?
човека каза че ще ги дооправи пропуските и след като вече няма забележки ще му мисли дали ще смени материала или ще ги боядисва
SMEL написа:несъм си играл аз а познат,затова не мога да кажа нищо.а за цвета-да с този засега поне.
patzo написа:SMEL написа:несъм си играл аз а познат,затова не мога да кажа нищо.а за цвета-да с този засега поне.
много ще съм благодарен ако успееш да ми ги изпратиш !
иначе да те питам нещо друго.. сега като са изрязани скалите, цифрите.. и др по ламаринените километражи, мислиш ли да слагаш нещо като фолио отзад , защото си мисля че може много ярко да преминава светлината през прорезите, а пък и няма да е равномерна !
patzo написа:те че се регулират.. да така е... но един диод добре поставен да свети точно напред дава 100% и светлината му е насочена.. те няма да са на разстояние назад че да може да се поразсее светлината, а ще са близо до ламаринката където ще свети почти изцяло на 1 място... не е като обикновените крушки които разсейват светлината, а и са 10х по силни
-Maxxx- написа:patzo написа:те че се регулират.. да така е... но един диод добре поставен да свети точно напред дава 100% и светлината му е насочена.. те няма да са на разстояние назад че да може да се поразсее светлината, а ще са близо до ламаринката където ще свети почти изцяло на 1 място... не е като обикновените крушки които разсейват светлината, а и са 10х по силни
Според мен най-добре едно парче перциглас и места да диодите!
patzo написа:-Maxxx- написа:patzo написа:те че се регулират.. да така е... но един диод добре поставен да свети точно напред дава 100% и светлината му е насочена.. те няма да са на разстояние назад че да може да се поразсее светлината, а ще са близо до ламаринката където ще свети почти изцяло на 1 място... не е като обикновените крушки които разсейват светлината, а и са 10х по силни
Според мен най-добре едно парче перциглас и места да диодите!
аз не съм разглабял още километража и не знам колко местенце има зад циферблатите.. но и аз си мислех същото за персиглас, но малко по-дебело парченце (около 5-6 мм поне) за да може да се пробият отвори на равни места където да се поставят диодите така че да има най-добро разсейване на светлината
-Maxxx- написа:Аз направих една скица ама сега няма как да я кача тука, аре като я кача ще пратя... а иначе на мен това ми е една от идеите за подсветка на табло, изрязваш дормата на циферблата от перциглас самоче без дупки, прайш си на фотошоп там както иска6 да ти изглежда таблото и залепяш върху персигласовия циферблат и слагаш цветно фолио и даже ако искаш можеж глоу ефект да направиш..
VWGT написа:чекай и аз да напиша нещо![]()
преди доста време ми се занимаваше /ама все не остава време/ и тогава реших да го правя така:
1. купших от това ел фолио
2. ще принтна километражите или на залепващо се фолио или друго /но нещо меко ставащо за залепяне/. Слагам съответния цветен филтър отдолу, за да докарам желания цвят, после ел фолиото и всичкото това го залепям за съществуващите километражи
макар че варианта с изрязване на метални километражи е най-читав само дето нямам резервни върху които да пробвам докато тествам
VWGT написа:patzo написа:
какво е това "ел фолио" ??
и как ще свети този километраж отзад като го залепиш в/у истинския който е плътен ?
такова, на което като му подадеш напрежение и свети, то ще е м/у моя километраж /новия/ и стария ... т.е. стария няма нъжда да прозира, той ще е само като основа
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта