Блокирал предпазен колан на Г4 след сблъсък
-
- Автомобил:
- Двигател:
Блокирал предпазен колан на Г4 след сблъсък
Имах челен удар без да съм с предпазен колан, но и двата еърбега се отвориха. Сега коланите са блокирали и не знам за смяна ли са, за ремонт ли са или просто трабва да се бъзикне компютъра.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Блокирал предпазен колан на Г4 след сблъсък
Atanas_88 написа:Имах челен удар без да съм с предпазен колан, но и двата еърбега се отвориха. Сега коланите са блокирали и не знам за смяна ли са, за ремонт ли са или просто трабва да се бъзикне компютъра.
Здравей,и аз имах същия проблем,но се оказа,щом колана е блокирал,значи пиропатрона в самия колан е гръмнал и затова има блокаж.Аз ги сменях,защото на компа показва грешка.Иначе има вероятност да бъде излъган,но за твоята безопасност не е за предпочитане.Ако мога да ти помогна с нещо-имам четирилъчев аербаг,който ми остана.Ако желаеш и ти влиза в употреба пиши.От Пловдив съм.Успех.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз свалих коланите, сега мисля да си поиграя с бормашината и да премахна блока, колкото да мога да сложа колана да не ме спират полицаите. От там вече ще обикалям моргите да си намеря колани. Има ли някой представа каква ще е цената на двата колана? А този четирилъчев еърбег, кой от двата е левия или десния?
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Няма ремонтии... сменяш го. Играх си с един блокирал колан.Не че не става да го направиш да се прибира,но след това недай Боже,ако стане нещо не знаеш колана дали ще помогне
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги,
имах същия проблем, смених колана с друг, но има разлика в буксите на колана за air beg!
Какъв е риска, ако колана не е вързан към буксата (кабела) и къде в София могат да ми погнат да се свърже и да се изчисти грешката?
Мерси!
имах същия проблем, смених колана с друг, но има разлика в буксите на колана за air beg!
Какъв е риска, ако колана не е вързан към буксата (кабела) и къде в София могат да ми погнат да се свърже и да се изчисти грешката?
Мерси!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”