Община "Младост"-пример за европейско мислене

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: Община "Младост"-пример за европейско мислене

Мнениеот hooligans » Пет 08 юли 2011 21:34

Mihailov78 написа:Заглавието да се чете така: Община "Младост"- наченки на европейско мислене

и колеги, какъв пример в тези панелни гета за европейско мислене? scare То изначално са кофти тези гета, колкото и да ги рисуват с червени бои. До колегата - нищо негативно няма в мненията, просто всичко е пародия с тези боички, както и "кварталите" Младос, Облея, Лулин изградени от грозни съветски коптори от бетон....

Младост отдавна не е панелно гето, ама толкова ти разбира тиквата

Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Мнениеот Mihailov78 » Пет 08 юли 2011 21:38

hooligans написа:
Mihailov78 написа:Заглавието да се чете така: Община "Младост"- наченки на европейско мислене

и колеги, какъв пример в тези панелни гета за европейско мислене? scare То изначално са кофти тези гета, колкото и да ги рисуват с червени бои. До колегата - нищо негативно няма в мненията, просто всичко е пародия с тези боички, както и "кварталите" Младос, Облея, Лулин изградени от грозни съветски коптори от бетон....

Младост отдавна не е панелно гето, ама толкова ти разбира тиквата

Сигурно, вервай си. Младост 1, 2 и 3 са панелни коптори от съветски тип. Сигурно говориш за "новото" строителство към околомръстното дето нямат и пътища дори.

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Пет 08 юли 2011 21:42

квартала няма нищо общо с това което беше преди 20год. когато дойдох да живея в него. Облика му се променя няколко пъти през годините, винаги към по-добро и по-добро. В момента мога да твърдя, че живея в най-добрия кварал в София. Устроен е, има всичко. Всички вериги хипермаркети, обществени и частни училища, детски градини, газифициран е(не целия, поне за сега), удобен градски транспорт, метро, кино, бизнес парк, молове. Вобще всичко от каквото човек може да има нужда.

е само Лидъл си нямаме mhihi

Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Мнениеот Mihailov78 » Пет 08 юли 2011 21:47

Няма смисъл да спорим. Всеки явно си има различна визия за това как трябва да изглежда един квартал за да осигурява нормален живот. Аз лично не виждам как може въобще да има нещо европейско в Младост.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Пет 08 юли 2011 21:57

hooligans написа:...

Bobi_S13 написа:...

Ето такива фундаментални прозрения ме подтикват по кривия път,
"...Защото целият свят, изкривен и обърнат наопаки като огънато огледало, идваше отново на фокус, само ако го погледнеше човек през дъното на бутилката."-Тери Пратчет - "Стражите! Стражите!"
:drunk :drunk mhihi

PaTr1o7a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PaTr1o7a » Съб 09 юли 2011 0:11

Mihailov78 написа:Няма смисъл да спорим. Всеки явно си има различна визия за това как трябва да изглежда един квартал за да осигурява нормален живот. Аз лично не виждам как може въобще да има нещо европейско в Младост.

Един въпрос колега, кой квартал е най - близо до твоята визия ?

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Съб 09 юли 2011 6:39

Подкрепям :lol: напълно е прав колегата.И какво е критерий значи-Да има МОЛЛ-ове-там не влизам.
Да има КИТТ,Кауфланд и Уидъл :063: и да има Бизнес парк бхаххаха :063: 3 пъти са ми предлагали работа Там и не съм се навивал на по-голяма заплата точно защото е там :screwy 6 дена път с камии,мен нервите са ми по ценни .... :talk:

Инак квартала от гетата е най-хубав,вярно е,не мое се сравни с Люлин,Обеля,Дружба...това е така
Са да не земе някой да ми каже,че баровците у чужбина живеят извън града :Mr Green Fun

Потребителски аватар
drago_tr
Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
Двигател: AFN AVB

Мнениеот drago_tr » Съб 09 юли 2011 7:00

Прав е един наш министър, който наскоро се изказа за кучетата и българите....Абсолютно е прав :deal ....и тогава алейката ви ще стане добре....

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Съб 09 юли 2011 7:02

PaTr1o7a написа:
Mihailov78 написа:Няма смисъл да спорим. Всеки явно си има различна визия за това как трябва да изглежда един квартал за да осигурява нормален живот. Аз лично не виждам как може въобще да има нещо европейско в Младост.

Един въпрос колега, кой квартал е най - близо до твоята визия ?

САМО карето от Лозенец срещу американското послослтво :lol: до горичката-1,2-3 фамилни къщурки :да:

Тая алчност и ламтене за имоти край няма :? и при нас нацвъкаха една камара блокове - не мога да разбера кой нормален човек ще си даде къщата за да Му построят блок :shock

drago_tr написа:Прав е един наш министър, който наскоро се изказа за кучетата и българите....Абсолютно е прав :deal ....и тогава алейката ви ще стане добре....

Разбира се,Той е прав дори когато е седнал :dummy:

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Съб 09 юли 2011 7:12

Тъй като от 1972 до 2007 живеех в Лозенец, срещу басейн Спартак и знам как последните 20 години направо съсипаха и този квартал. Математикът е прав, че реално истинския Лозенец се запази в карето около сегашното Американско посолство и в долната част към Римската стена. За съжаление е така.
Родителите ми пък от 1981 г. живеят в Младост 3, блокът зад бензиностанцията на Лукойл при общината. Та имам наблюдения и от Младост. Личното ми мнение, че наистина от комплексите Младост като цяло май е най-добре като разположение и устройство. Това ми е мнението още от преди 1989 г (промените).
Лошото е че Общините се опитват да мислят по Европейски, но фирмите изпълнителки на проектите УСПЯВАТ да си докарат европейски доходи .... от далавери и претупана работа.

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Съб 09 юли 2011 7:15

Тва верно ли е за 400 лева кв м? :shock

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Съб 09 юли 2011 7:21

Аааа да прав си- също и площад Журналист и прилежащите му около него улички та чак до Строителния Университет,както и частта на Лозонец около Резиденцията!!!И квартала на Кайзера Созе там също е гот :да:

И нашия зад хотел Родина си го харесвам-не щото е мой-аз не живея там сега а в лозенец до Кемпински :horror: Последно преместиха рестората Капитан Кук срещу прозореца ми и като отвориш лятоска познай на какво ухае щото там излиза вентилацията на кухнята :beat_butt2 :dummy:

Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Мнениеот Spas » Съб 09 юли 2011 10:38

brabus написа:Тъй като от 1972 до 2007 живеех в Лозенец, срещу басейн Спартак и знам как последните 20 години направо съсипаха и този квартал. Математикът е прав, че реално истинския Лозенец се запази в карето около сегашното Американско посолство и в долната част към Римската стена. За съжаление е така.
Родителите ми пък от 1981 г. живеят в Младост 3, блокът зад бензиностанцията на Лукойл при общината. Та имам наблюдения и от Младост. Личното ми мнение, че наистина от комплексите Младост като цяло май е най-добре като разположение и устройство. Това ми е мнението още от преди 1989 г (промените).
Лошото е че Общините се опитват да мислят по Европейски, но фирмите изпълнителки на проектите УСПЯВАТ да си докарат европейски доходи .... от далавери и претупана работа.

Напълно съм съгласен! А по темата, за Младост само хубави работи ми изникват в главата, от скоро живея там, но съм изключително доволен, аз съм в 1-вата му част и около моят блок е пълно с пространство, няма пре-застрояване, уникален е по отношение на комуникацията към център, околовръстно и т.н и си има всичко необходимо в него!

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Съб 09 юли 2011 13:32

Matematiks написа:Тва верно ли е за 400 лева кв м? :shock

2(два)милиона лева за 5(пет)километра алеи(според изявленията на отговорните лица преди началото на далаверката)-убуу,знам ,че не смятам правилно според някои,но кучето е заровено някъде там :roll:

Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Мнениеот apa6o » Съб 09 юли 2011 14:48

На линеен метър е 400 левчета, а щом ти е наблизо, пробвай с един сертифициран от "Агенция за стандартизация и метрология" уред mhihi да измериш ширината и ще добием представа за цената на квадратен метър :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”