ел стъкла за голф 3
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
ел стъкла за голф 3
помогнете колеги-имам машинките-ръчките и искам да си направя предните врати ел какво ми трябва още и как да го направя даите савети моля
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Re: ел стъкла за голф 3
teslata написа:помогнете колеги-имам машинките-ръчките и искам да си направя предните врати ел какво ми трябва още и как да го направя даите савети моля
Ще са ти нужни механизмите от вратите + моторчетата и инсталацията за тях, както и копчета. И много нерви за след това

Просто много бързо се развалят ел.стъклата на голф3. Взех си новия голф той отпред е с ел.стъкла отзад е ръчно.И даже сега ми прави проблем ел.стъклата отпред. Но пък чесно да ти кажа е по-удобно
не си слагай таралеж в гащите,аз на моята тройка за 2 месеца и ремонтирах 3 от вратите,ужас,много зле го е измислил германеца.търси варианти от други коли-за голф3 не си и помисляй да слагаш ел.машинки
-ще имаш ядове големи.

- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Слагай ел стъкла, но не оригинални а такива слагани допълнително в италия!!!!!
- Adrian-AAA
- Автомобил: Golf 2 and 3
- Двигател: AAA and AFN
Вчера си сложих ел. стъкла и огледала от донор голф3 на голф3, много бях изненадан когато разбрах,че трябва и инсталацията да местя,а ел. машинките си ги обслужих с старите ми ръчни машинки които са почти същите и частите стават.
-
- Автомобил:
- Двигател:
от две години съм си монтирал ел.стъкла на 3-ката и нямам грижи машинките са оригинални от 3-ка
- victory1983
- Автомобил: vw golf 3 1993
- Двигател: ABF
Секвате мерака на колегата!Защо да е слабо място ел. стъклата?Нима очаквате да работят безотказно още 10-15 години,като в момента са на по 15-20?Моя голф е с 4 ел.,три от тях съм ремонтирал и скоро предстои отново рвмонт по едното,но изобщо не съжелявам за това!Много ми е удобно и готино с тези стъкла,а не да ръчкам врътки!И още нещо.....спирам,слизам от колата,едно натискане на бутона на дистанционното и всичко се затваря и заключва!