http://www.youtube.com/watch?v=qbpZtV6QrJM
emiltd написа:Добре си ти е тръгването
daywalker написа:не знам да ти кажа-преди се пускахме и го водех,но бях със старото гърне..не знам дали това има голямо значение.А сега и тръгвах с много ряз.
emiltd написа:daywalker написа:не знам да ти кажа-преди се пускахме и го водех,но бях със старото гърне..не знам дали това има голямо значение.А сега и тръгвах с много ряз.
Специално при твойта Голфетка,резонатора който си сложил,може само положително да се отрази![]()
Незнам само дали твоя опонент не се е срещал с Чип и Дейл,но както и да е,според мен си е добре резултата...все пак се дърпаш с бензинов турбо мотор.Що не земеш да направиш някое клипче срещу ПБ,2Е или други 8В атмосферки,тогава ще е по-интересно
peshoxx написа:Поправете ме ,ако греша ,но от 0 до 100 си ги прави за 11 секунди,аз това виждам от записите на клиповете.За този модел си е направо постижение,но не би могъл да мине нормално ТТ без проблеми, по никакъв начин,колкото и да ни се иска.![]()
![]()
Ще ми е интересно колко дава като време на 400м,би трябвало да прави около 17.7 - 18 сек.,ако наистина върви толкова добре.
shanadjiqta написа:върви си белия звяр повече от добре даже
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта