Имате ли ПТП на кръговото на 4-ти километър?
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dude написа:абе и аз смятам, че е отвратително кръстовище, требва да се сложи може би светофар, че иначе ще го отнесем всички един по един
Според мен няма смисъл.
Иначе трябва да има светофар вътре в самото кръгово. Представяш ли си пък тогава заредила се една дълга колона вътре в кръговото и чака на червено... а трябва и няколко светофара... къде 4 май... ми то няма да има къде да влезеш щото вътре вече има коли, които пък чакат, щото им е червено...
Нали това му е смисъла на кръговото - който е вътре - с предимство. Просто тия отвън не трябва толкова да се ръчкат да влязат, сакън да не изчакат 1-2 коли повече...
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Аз имам "пасивно" участие там- слизахме от Цариградско в посока центъра, возеше ме съквартиранта със служебното му Ауди и подпряхме при включването в кръговото едно Рено понеже пича спря, а ние решихме, че ще се включи в движението и...
По колите имаше леко пукната броня на Реното и леко изместен радиатор на Аудито- дребни кахъри. Кофтито беше, че човека беше с детето си, добре, че малкия не се уплаши(удара беше с 5км, но все пак
), а и като видя пловдивските номера на Аудито, омекна, понеже и той бил от Пловдив(там беше регистрирана служебната кола) и се разбрахме без да вика КАТ.

По колите имаше леко пукната броня на Реното и леко изместен радиатор на Аудито- дребни кахъри. Кофтито беше, че човека беше с детето си, добре, че малкия не се уплаши(удара беше с 5км, но все пак

- Dare_Devil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
WDW написа:А и дори да си най-внимателния тоя изотзадзе като дреме и влиза в теб !
кво дрема, оня като го е страх да минава и чака да няма никой още от плиска!! тръгва и в последня момент спре ... за кво - хванаго страх!! аз като видях че тръгва и аз след него и гледах дали има коли , да ще мина и аз!!! ама от тогава си имам едно на ум
WDW написа:А и дори да си най-внимателния тоя изотзадзе като дреме и влиза в теб !
Аз бях веднъж тоя дремещия,
и отпрах една Астра изотзад,

колегата на дясната седалка,
внимателен,
си изплю вафлата на таблото "...Муууу-ааахммм.."
да ме предупреди,
ма аз си я подпрях,
слизаме,
огледахме си кошниците,
почесахме се по вратовете с Астраджията,
казахме си "..брееей,здрави ги правят..." ,
и кой за къде е .....
Та това ми е проишествието там,
това да е само,
и никакви други...

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bobo7 написа:кво дрема, оня като го е страх да минава и чака да няма никой още от плиска!! тръгва и в последня момент спре ... за кво - хванаго страх!! аз като видях че тръгва и аз след него и гледах дали има коли , да ще мина и аз!!! ама от тогава си имам едно на ум
Имам абсолютно същата случка там.
Аз съм 2-ра кола и правя сметка че мога да мина, а тоя пред мене решил че няма да може и уж беше тръгнал, а в следващия момент спрял. Аз си гледах наляво и как си гледах го цунах Уеко. Мина без бой въпреки че оня се опита да налети /ама беше 50 кила/ ама като слезнах и се поотказа.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”